< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, nébih / Blog article: Dr. Juhász Tünde a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjének kormánymegbízott asszony figyelmébe ajánljuk!

| Mobile | RSS

Dr. Juhász Tünde a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjének kormánymegbízott asszony figyelmébe ajánljuk!

Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott asszony!

Lassan 41 napja a baksi önkormányzat nem veszi figyelembe a parlagfű irtásának kormányutasítását!!!

Sajnálattal vettük észre, hogy a kormányhivatal nem akar intézkedni- lépni ebben az ügyben. Pedig emberek, gyerekek szenvednek e- betegségben!! A törvénysértést legálisnak látjuk, az Önök részéről(!) mivel a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál a bejelentő!!!

Búza Zsolt már nem először tagadja le, vezeti félre a hivatalokat, hogy Bakson nincs szerkesztőség. A NAIH erre már levélben figyelmeztette, az önkormányzatot- Búza Zsoltot!

Dr. Faragó Péter nem akar intézkedni 41 napja, mivel a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál a bejelentő. Ez kőkemény törvénysértés a jegyző részéről!

Ám a kormányhivatal intézkedései sem érezhetők…! A babák a kisgyermekek, az öregek szenvednek, csak az a lények, Búzának igaza legyen!?

Oláh-István László
az EP média partnere

Extrém magas lehet a parlagfűveszély

A következő napokban várhatóan tovább emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja: országszerte elérheti a nagyon magas szintet, sőt az erősen fertőzött területek közvetlen környezetében extrém magas is lehet – közölte a tisztifőorvos hétfőn a Facebook-oldalán. Mint kiemelte: a parlagfűre érzékenyek tünetei állandósulhatnak, illetve erősödhetnek. Így előfordulhat tüsszögés, nátha-jellegű orrfolyás, enyhe fejfájás, könnyező szemek, torok viszketés, torok-köszörülés, a […]

[ Tovább ] 2019. augusztus 20. | hozzászólás | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, NÉBIH |

Leave a Reply 463 megnézve, 2 alkalommal mai nap |