< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Tisztelt Látogató! A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzám.((Dear Visitor, As the head of the Csongrád County Government Office, I am pleased to have your confidence in me.

| Mobile | RSS

Tisztelt Látogató! A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzám.((Dear Visitor, As the head of the Csongrád County Government Office, I am pleased to have your confidence in me.

Csongrád Megyei Kormányhivatal

Főoldal»A Hivatalról»Kormánymegbízott válaszol»Kormánymegbízott válaszol

Tisztelt Látogató!
A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetőjeként örülök, ha bizalommal fordul hozzám.
Kérem, pár sorban írja le nekem a problémáját, adja meg elérhetőségét és válaszolni fogok a kérdésére. 
Üdvözlettel: Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott Név* Email* Az üzenet tárgya* Üzenet*

Sajnos ez nem fedi a valóságot, ha a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál a bejelentő. A legutóbbi közérdekű bejelentést birtokháborítással -Bakson-kapcsolatban tettük meg- már blokkolta a rendszerük.!!Ez a hozzáállás, nem példamutató egy kormánymegbízottól! Gondolom, hogy a kormány nem azért hozta létre a hivatalt, hogy deklarálják, osztályozzák az állampolgárokat s ettől függ az intézkedés? Egy hivatalvezetőnek úgy gondolom, azt hiszem, nem szabadna törvényt sérteni, megalázni az állampolgárt, mert nem szimpatikus. A mai napig nem utasították Baks jegyzőjét a birtokháborítás megszüntetésére.

A harmincnapos válaszidő már letelt. Ez önmagában törvénysértés!

Tisztelt Dr. Juhász Tünde kormánybiztos asszony!

Nem tudom, nem értem miért rugdossa, szekálja a nemzetközi hírportálunkat. Ha megbántottam, vagy “rosszat tettem” Önnek, akkor meg kellene beszélni, ám ehhez le kellene ülnünk. Mind a ketten a kormány érdekeit szolgáljuk! Az Önök általi “vizsgálatokat” bizonyítékok mellett is folyamatosan elbukjuk. Ezzel le-és megaláznak, illetve megkárosítsák a kormánybüdzsét is. De erről tájékoztattam a hivatalokat! Ezt már megszoktam, de nem fáj, hisz a kormányérdekeit szolgálom! És Ön kit szolgál tiszteletbeli ezredes asszony?

Oláh-István László

a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál főszerkesztője, az Európa Parlament média partnere

Dear Visitor, As the head of the Csongrád County Government Office, I am pleased to have your confidence in me.
August 21, 2019 | Posts | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chatter news
Csongrád County Government Office

Home »About the Office» Government Representative Responds »Government Representative Responds

Dear Visitor,
As the head of the Csongrád County Government Office, I am pleased to have your confidence in me.
Please write me your problem in a few lines, give me your contact information and I’ll answer your question.
Sincerely, Dr. Tünde Juhász Government Representative Name * Email * Subject * Message *


Unfortunately, this is not the case if the international news portal www.fecsego.eu is the submitter. The last public interest announcement we made about the Estate Bakson has already been blocked by their system !! This attitude is not exemplary of a government commissioner! Do you think the government did not set up the office to declare, classify citizens, and does the measure depend on it? As a clerk, I think I should not break the law, humiliate the citizen because he is not sympathetic. To this day, Baks’ clerk has not been ordered to end the occupation.

The 30-day response time has already passed. This in itself is an offense!

Dear Dr. Tünde Juhász, Government Commissioner!

I don’t know why I don’t know why he is kicking and following our international news portal. If I hurt you or “did wrong” to you, you would have to talk, but we would have to sit down. We both serve the government! Your “investigations” are continually failing with evidence. Doing so will humiliate and damage the government budget. But I have informed the authorities about this! I’ve gotten used to it, but it doesn’t hurt because I serve the government! And who are you, Colonel?

Oláh-István László

Editor-in-Chief of the international news portal www.fecsego.eu, media partner for the European Parliament

Leave a Reply 138 megnézve, 2 alkalommal mai nap |