< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Közélet / Blog article: Ha igaz, amit Orbán Viktor kijelentett, ő maga fog lemondani a miniszterelnökségről

| Mobile | RSS

Ha igaz, amit Orbán Viktor kijelentett, ő maga fog lemondani a miniszterelnökségről

augusztus 23, 2019 Jabronka Richárd Hírek 0

MTI-fotó

Egy nagyon érdekes megszólalást idézett fel Molnár Csaba, a DK EP-képviselője Orbán Viktortól. Amennyiben a kormányfő tartja a szavát, más pozíciót kell keresnie, mert a miniszterelnökségről önként lemondhat.

Idézzük a Demokratikus Koalíció politikusát:

“Orbán Viktor 2008-ban 274 forintos euróárfolyamnál azt mondta, hogy “a miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak”. Amellett, hogy az akkori euróárfolyamot, sőt a 300 forintos eurót is örökre elfelejthetjük a Fidesz miatt, kíváncsiak vagyunk, hogy súrolva a 330 forintos eurót, jön a “miniszterelnök-csere”?

A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja, mire készül minden idők leggyengébb forintjának felelőse, Orbán Viktor. Továbbra is úgy látja, hogy “a jelenlegi bizalmi helyzettel, amiben most a miniszterelnök és kormány van, nem lehet a forint esését megakadályozni”? Orbán Viktor ma is egyetért azzal, hogy “a bizalmi válságot a rossz vezetés okozza, jobb vezetéssel viszont megoldható a bizalmi válság, megvédhető a forint is”?

Vagy már megint kiderült Orbán Viktorról, hogy ellenzékben össze-vissza hazudozott, kormányon pedig ő lett a rendszerváltás utáni legtehetségtelenebb miniszterelnök?”

Ha ez valóban így van, tényleg nincs más hátra, mint előre, miniszterelnök úr!

fecsego.eu/ellenszél.hu

Leave a Reply 158 megnézve, 1 alkalommal mai nap |