< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Oláh István László Baks Polgármester jelöltje/ Szavaz rám Baks jövőéjért a felemelkedéséért!

| Mobile | RSS

Oláh István László Baks Polgármester jelöltje/ Szavaz rám Baks jövőéjért a felemelkedéséért!

Oláh István László Irodalmi díjas író, újságíró,főszerkesztő, tanár, pályaválasztási tanácsadó a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál tulajdonos-főszerkesztője, az Európai Parlament média partnere

Célom, hogy Bakson mindenkinek legyen munkahelye s biztos állása..Megígérem Nektek, hogy két év alatt Baksot virágzó faluvá teszem s elismerté…Ha nem teszek eleget az ígéretemnek, akkor lemondok! Ezt írásba adom!

Baks érdeke a változás, a munkanélküliség felszámolása, bérlakások fejlesztése, az egészségügy helyreállítása, a fiatalok helybennmaradása

A cél érdekében le kell váltani a nagyképű, beképzelt, öntelt Búza Zsolt terrorját. Meg fogom szüntetni a munkanélküliséget, nyitottá válik Baks a vállalkozók előtt, fejlesszük az egészségügyi ellátás színvonalát. Segédkezet nyújtok a nyugdíjasoknak, a betegeknek, valamint az életszínvonalukat támogatni fogom! Visszaszerzem Búza által eltulajdonított csatornázási pénzeket, elszámoltatjuk a visszaéléseket. Finomítjuk a falunk kereskedelmét. Hozzájárulók a helyi turizmus fejlesztéséhez a falunk érdekében. A mozgáskorlátozott egyesületet, a helyi vállalkozókat, őstermelőket kiemelt támogatásnak tekintem az idősek, elesettek érdekében is.

Baks jövője, felemelkedése most ettől a választástól függ!! Mindent megteszek, hogy Baksot élhető- virágzó faluvá tegyem! Szavaz rám,együtt könnyebb lesz a felemelkedés felé vezető úton!
Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Cél a Baksi polgárok felemelkedése, a  családok biztonsága, munkahelyteremtés a korrupció megszüntetése!

Leave a Reply 156 megnézve, 4 alkalommal mai nap |