< Böngészés > Főoldal / Baksi választási hírek 2019, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu / Blog article: V.Oláh István László Baks Polgármester jelöltje/ Szavaz rám Baks jövőéjért a felemelkedéséért!

| Mobile | RSS

V.Oláh István László Baks Polgármester jelöltje/ Szavaz rám Baks jövőéjért a felemelkedéséért!

Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz megmagyarázni, megértetni senkivel semmit. Nem akarsz már betegesen megfelelni mások elvárásainak. Döntesz, közölsz, mész az úton.
Ha megértenek, és életed egy szakaszán elkísér valaki utadon, akkor megéled az együttlét áldott pillanatait, de nem válsz függővé tőle. Kész vagy bármikor elengedni, mint mindent, ami nem Te vagy. Ha nem értenek meg, és magadra maradsz, akkor sem zárulsz be, hanem elfogadod, hogy életed olyan szakaszán mész keresztül, amit csak egyedül tehetsz meg. Ekkor megérted és mélyen megtapasztalod, hogy van Valaki, aki szeret, veled halad az úton, és gondodat viseli.

A képen a következők lehetnek: fa, növény, égbolt, túra/szabadtéri és természet

Dióssy Iván

Kovács Miklós külsősmunkatársunktól

Oláh István László Irodalmi díjas író, újságíró,főszerkesztő, tanár, pályaválasztási tanácsadó a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál tulajdonos-főszerkesztője, az Európai Parlament média partnere

Célom, hogy Bakson mindenkinek legyen munkahelye s biztos állása..Megígérem Nektek, hogy két év alatt Baksot virágzó faluvá teszem s elismerté…Ha nem teszek eleget az ígéretemnek, akkor lemondok! Ezt írásba adom!

Baks érdeke a változás, a munkanélküliség felszámolása, bérlakások fejlesztése, az egészségügy helyreállítása, a fiatalok helybennmaradása

A cél érdekében le kell váltani a nagyképű, beképzelt, öntelt Búza Zsolt terrorját. Meg fogom szüntetni a munkanélküliséget, nyitottá válik Baks a vállalkozók előtt, fejlesszük az egészségügyi ellátás színvonalát. Segédkezet nyújtok a nyugdíjasoknak, a betegeknek, valamint az életszínvonalukat támogatni fogom! Visszaszerzem Búza által eltulajdonított csatornázási pénzeket, elszámoltatjuk a visszaéléseket. Finomítjuk a falunk kereskedelmét. Hozzájárulók a helyi turizmus fejlesztéséhez a falunk érdekében. A mozgáskorlátozott egyesületet, a helyi vállalkozókat, őstermelőket kiemelt támogatásnak tekintem az idősek, elesettek érdekében is.

Baks jövője, felemelkedése most ettől a választástól függ!! Mindent megteszek, hogy Baksot élhető- virágzó faluvá tegyem!

Szavaz rám,együtt könnyebb lesz a felemelkedés felé vezető úton!

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Cél a Baksi polgárok felemelkedése, a  családok biztonsága, munkahelyteremtés a korrupció megszüntetése!

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |