< Böngészés > Főoldal / Baksi választási hírek 2019, Életképek/bulvár, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: VI.Egy baksi választás margójára, avagy érdekes telepi roma vélemény a képviselők, és a polgármesterről

| Mobile | RSS

VI.Egy baksi választás margójára, avagy érdekes telepi roma vélemény a képviselők, és a polgármesterről

Alig bírtam elolvasni az „írást”. Sokat kellett gondolkodni mire ki tudtam bontani az összefolyt mondatokból a leírtakat. Olvasásközben körvonalazott a gondolatának segítsége számomra /köszönöm/ A közlése egy figyelmeztető, segítő szándékú volt.A fény lassan betöltötte a rejtélyt a jelenlegi képviselőkről, akik sutyi mutyi dolgokat keresik, nem mernek nyíltan kiállni a véleményük mellett. Úgy gondolom, szégyellik a cigányokat, s ilyenkor van bőr az arcukon…

Arról tájékoztattak, hogy szombaton vagy vasárnak délután ezek a jellemtelenek összehívták a Mária Telepi romákat Képzelje el, Kovács Gábor – támogatja ezeket a mutyizókat-, aki el van tiltva a közélettől.

Nem is ismerik a telepi cigányokat, és még idáig magán kívül senki nem támogatott minket. Ön nem szégyellt lejönni és elbeszélgetni, megismerni a problémáinkat. Láttuk, hogy körbejárta a telepet, ellátott tanácsokkal, időt szakított ránk, cigányokra. Elfogadta a meghívást leült velünk leült az asztalunkhoz. Mi nem is gondoltuk volna, hogy önben ennyi szeretett van.

Tisztelt szerkesztő Úr!

Mi cigányok Önre fogunk szavazni, mert le kell váltani a cigány Búza és bűnbandáját. Kizsigereltek bennünket, cigányokat, semmilyen ígéreteiket nem teljesítették, és van bőr a pofájukon lejönni és könyörögni.

Tóth Margit már háromszor indult, és háromszor veszített a polgármesteri választásokon. Azt ígérte, hogy elintézi a csatornázási pénzeket, és felszedett mindenkitől 3 ezer Ft-t – ám nem Ő volt az egyetlen, aki szedte a pénzeket- az ügyvédre. Az óta sem láttuk a számlát, vagy hogy mire ment el a közel 500 ezer Ft.

Dobos Péter háromszor indul képviselőnek, és háromszor veszített. Ki adja magát tanárnak, pedig csak egy kis hitoktató. A nyelvvizsgáját sem tisztességesen szerezte a Búza cigánnyal közösen. Mit tett a cigányok érdekében. Szégyell bennünket és nem is köszön. Most meg lejön s nyalja a s—t ., hogy rá szavazzunk! Mi cigányok nem fogunk ezekre a jellemtelenekre szavazni. Dobos mért vesz fel havi 50 ezer Ft-t mikor a társadalmi munka. Minket, cigányokat sosem támogatott. Nem is szavaztunk rá, de nemcsak a cigányok, hanem a magyarok is leszavaztak. A gúnyneve kéjenc itt a telepen.

Lépné Soós Anita is nem az igazmondásáról lett ismert. Ő általa szervezett rendezvényről 300 ezer Ft-tal nem tud elszámolni. Itt a telepen a cigányoknak még egyszer sem segített, és nem állt ki mellettünk.

A tesó Búza Zsoltika is szégyelli a cigányságát. Csak akkor jött le a telepre miközénk cigányokhoz, mikor jött szavazás. Főzetett nekünk babgulyást és testvérnek szólított bennünket. Most egyetlen cigány sem fog rá szavazni. A mi zsírunkon gazdagodott meg, annyi házat vásárolt fent a szőlősben. A hatalmas összelopott vagyonával el kellene számoltatni.

Kecskeméti Marika is össze-vissza hazudozott. Elzavarták a postától, Jaksa Feri is elzavarta mert nem tudod elszámolni a pénzekkel, de így járt a Kolozsvári utcai élelmiszer boltban is Két hét után kisöprűzték.A mozgássérült egyesületnél is a tagdíj körül nem tiszta dolgok vannak.

Mi cigányok ennyi hírrel tudjuk magát támogatni. Mi maga mellett vagyunk. Tiszteljük és szeretjük magát, mert maga az, aki helyre tudja tenni Baksot.

XXX

Leave a Reply 109 megnézve, 1 alkalommal mai nap |