< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: ÁTVERTÉK AZ EGÉSZ ORSZÁGOT: A HVG KIDERÍTETTE ORBÁNÉK LEGALJASABB HAZUGSÁGÁT, AMIBE BELE IS LEHET ROKKANNI!///CAUDA PARA O PAÍS INTEIRO: A HVG FAZ A MULHER MAIS PORRA DO SEU ORBAN, NA QUAL VOCÊ PODE BALANÇAR!

| Mobile | RSS

ÁTVERTÉK AZ EGÉSZ ORSZÁGOT: A HVG KIDERÍTETTE ORBÁNÉK LEGALJASABB HAZUGSÁGÁT, AMIBE BELE IS LEHET ROKKANNI!///CAUDA PARA O PAÍS INTEIRO: A HVG FAZ A MULHER MAIS PORRA DO SEU ORBAN, NA QUAL VOCÊ PODE BALANÇAR!


2019. 09. 02.

Novák Katalin és Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán 2017. november – Fotó: MNO

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Döbbenetes tényre hívja fel a figyelmet a Heti Világgazdaság.

Ez a fajta blöff még egy pókerasztalnál is aljas lenne, nem hogy magyar családok esetében. Persze a tény világos, eszük ágában sincs valóban segíteni, de jól jönnének a voksok az EP választásokra, no meg meg kéne tartani azt a főpolgármesteri széket is, melyet a dolgok jelen állása szerint pici erőfeszítéssel ugyan de simán elhozhat az ellenzék.

Megvan az, hogy Orbán mindent megígért évértékelő beszédében a családoknak? A mesebeli ígéretekről azonban sorra derülnek ki, hogy akkora ótvar nagy kamuk, melyek még veszélyesek is lehetnek.

Megvan az ígéret, hogy a kormány kedvezményes hitelt ad a gyermekeseknek? A harmadik gyerek után pedig elengedik a mintegy  10 millió forintos hitel addigi fennálló tartozását? Szépen hangzik, de van benne egy kis csavar:

Sokaknak csalódást okozó információ derült ki a vasárnapi évértékelőn belengetett, szabad felhasználású és kamatmentes hitel kapcsán. Orbán Viktor beszédében 10 millió forintos hitelt ígért azoknak a 40 év alatti nőknek, akik első házasságukat kötik úgy, hogy a törlesztést az első két gyerek születése után 3-3 évre felfüggesztenék, a második gyereknél a tartozás 30 százalékát elengedik. Ha megszületik a harmadik gyerek, a tartozás 100 százalékát elengedik.

Novák Katalin államtitkárnak az InfoRádió Aréna című műsorában elhangzott félreérthető mondatait az Emberi Erőforrások Minisztériuma pontosította a Portfolio kérdésére. Mint mondták, „nem felel meg a valóságnak, hogy akinek már van két gyermeke, az 2019. július 1-je után születendő harmadik gyermekének köszönhetően a teljes, akár 10 milliós kamatmentes hitel elengedésére jogosult lenne, a három gyermek számolását ugyanis 2019. július 1-je után kell indítani.”

Ez pedig azt jelenti, hogy nem három gyerek, hanem MÉG HÁROM gyerek után engedik el az adósságot, ami baromira nem ugyanaz, mint amiről eddig beszéltek.

fecsego.eu/BalraMagyar

CAUDA PARA O PAÍS INTEIRO: A HVG FAZ A MULHER MAIS PORRA DO SEU ORBAN, NA QUAL VOCÊ PODE BALANÇAR!
2 de setembro de 2019 | Posts | Tribunal / Procurador / Tribunal de Justiça Szeged, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu,
09/02/2019

Katalin Novák e Viktor Orbán no Congresso de Renovação dos Funcionários Seniores da Fidesz XXVII, novembro de 2017 – Foto: MNO
A propaganda do governo chega a toda parte. Este artigo está disponível apenas se você compartilhar!

A Economia Mundial Semanal chama a atenção para um fato surpreendente.

Esse tipo de blefe seria desagradável mesmo em uma mesa de pôquer, não para famílias húngaras. Obviamente, o fato é claro: eles realmente não podem deixar de votar nas eleições do PE e manter a presidência do prefeito, que, como está atualmente, pode ser tratada com facilidade pela oposição.

Orban está prometendo tudo em seu discurso anual às famílias? No entanto, as promessas de contos de fadas acabam sendo caras tão grandes que podem ser perigosas.

Existe uma promessa de que o governo dará crédito preferencial às crianças? E depois do terceiro filho, a dívida de cerca de US $ 10 milhões será perdoada? Parece bom, mas tem um pequeno toque:

Muitos ficaram desapontados com as informações sobre o empréstimo gratuito e sem juros oferecido na Revisão Anual de domingo. Em seu discurso, Viktor Orban prometeu um empréstimo de US $ 10 milhões para mulheres com menos de 40 anos, que suspenderiam seu primeiro casamento por três a três anos após o nascimento de seus dois primeiros filhos e 30% da dívida para o segundo filho. Quando o terceiro filho nasce, 100% da dívida é liberada.

As declarações ambíguas feitas pela secretária de Estado Katalin Novák no programa InfoRadio Arena foram refinadas pelo Ministério de Recursos Humanos do Portfólio. Como eles disseram: “Não é verdade que um terceiro filho nascido após 1 de julho de 2019 seria elegível para um empréstimo total sem juros de até US $ 10 milhões, pois os três filhos são contados em 1 de julho de 2019. deve ser iniciado depois. “

Isso significa que a dívida será perdoada após três filhos, e não três filhos, o que não é o mesmo do que eles estavam falando.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 150 megnézve, 1 alkalommal mai nap |