< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: A Fidesz megtalálta a magyarázatot, miért nem szavazzák meg alelnököknek a képviselőit Brüsszelben//Fidesz znajduje wyjaśnienie, że nie głosuje na wiceprzewodniczących w Brukseli

| Mobile | RSS

A Fidesz megtalálta a magyarázatot, miért nem szavazzák meg alelnököknek a képviselőit Brüsszelben//Fidesz znajduje wyjaśnienie, że nie głosuje na wiceprzewodniczących w Brukseli

Budapest, 2018. április 8.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és felesége, Dobrev Klára, miután szavaztak a II. kerületi Áldás Utcai Általános Iskolában az országgyûlési képviselõ-választáson 2018. április 8-án. A háttérben a házaspár gyermeke, Gyurcsány Anna.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Kálmán Attila

Kálmán Attilaújságíró.

Közleményben reagált a Fidesz, miután Trócsányi Lászlóután Hidvéghi Balázs EP-képviselőről is kiderült, hogy nem szavazzák meg őket az EP szakbizottságai alelnököknek, mert nem támogatja őket a tagság többsége.

Annyira lehangoló Gyurcsányék áskálódása az Európai Parlamentben. Egyszerűen képtelenek megemészteni a magyar emberek döntését és szembe mennek az európai parlamenti választás eredményével, ahol a DK leszerepelt, a Fidesz-KDNP pedig elsöprő győzelmet aratott

– írja a párt, hozzátéve, hogy „a bevándorláspárti Soros-hálózattal együtt azért akarják megakadályozni a fideszes képviselők kinevezését, mert  így akarják elhallgattatni a magyar emberek hangját az új Európai Parlamentben, és az olyan bizottságokban, mint a LIBE, ami eddig a bevándorláspárti javaslatok első számú előkészítője volt”.

Dobrev Klára Facebookon kommentálta az eseményeket:

A Néppárt megértette, hogy azok után, hogy a Fidesz feldúlta a Magyar Köztársaságot, képviselőit senki nem fogja megválasztani. Ezért aztán, hogy megmeneküljenek egy kínos vereségtől, Hidvéghit már el se merik indítani. Sőt! Egyetlen fideszest se. Trócsányi tegnap magától visszalépett, Hidvéghit meg visszaléptették. Valóban azért küzdöttünk, hogy Európa megértse: nem lehet erősebb az Unió, ha sorsát a Fidesz kezébe adja. Megtettük a dolgunkat. Egyre kínosabb fideszesnek lenni az Európai Parlamentben. Megérdemelten.

Kiemelt kép: MTI / Illyés Tibor

forrás:hír24

Fidesz znajduje wyjaśnienie, że nie głosuje na wiceprzewodniczących w Brukseli
4 września 2019 r. | Posty | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Wiadomości z czatu
Budapeszt, 8 kwietnia 2018 r
Ferenc Gyurcsany, Prezydent Koalicji Demokratycznej (DK) i jego żona Klara Dobrev po głosowaniu w II. w szkole podstawowej Blessed Street 8 kwietnia 2018 r. W tle dziecko pary, Anna Gyurcsány.
MTI – zdjęcie: Tibor Illyés
Attila Kálmán
Attila Kálmán dziennikarz.

Fidesz odpowiedział w oświadczeniu po tym, jak László Trócsányi, poseł do Parlamentu Europejskiego Balázs Hidvéghi ujawnił również, że nie zostaną poddani pod głosowanie wiceprzewodniczących PE, ponieważ nie byli popierani przez większość członków.

Depresja Gyurcsánys w Parlamencie Europejskim jest tak przygnębiająca. Po prostu nie są w stanie przyswoić sobie decyzji narodu węgierskiego i konfrontują się z wynikami wyborów europejskich, w których DK jest w dół, a Fidesz-KDNP jest przytłaczający

  • pisze partia, dodając, że „wraz z siecią imigracyjną pro-Soros chcą zapobiec nominacji posłów Fideszu, ponieważ chcą uciszyć głos narodu węgierskiego w nowym Parlamencie Europejskim i w komisjach takich jak LIBE, był numerem jeden ”.

Klára Dobrev skomentowała wydarzenia na Facebooku:

Partia Ludowa zrozumiała, że ​​gdy Fidesz spustoszy Republikę Węgierską, jej przedstawiciele nie zostaną wybrani. Dlatego, aby uniknąć krępującej porażki, Hidvégi nie ośmiela się zacząć. Rzeczywiście! Bez fideszu. Trócsányi wycofał się wczoraj sam, a wiara Hidvégiego została wycofana. Rzeczywiście staraliśmy się, aby Europa zrozumiała, że ​​Unia nie może być silniejsza, oddając swój los w ręce Fideszu. Wykonaliśmy naszą pracę. Coraz bardziej zawstydzające jest majstrowanie w Parlamencie Europejskim. Zasłużyli.

Polecane zdjęcie: MTI / Tibor Illyés

Źródło: hír24

Leave a Reply 86 megnézve, 1 alkalommal mai nap |