< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Dobrev kegyetlenül beleszállt Trócsányiba((Dobrev est monté brutalement à bord de Trócsányi

| Mobile | RSS

Dobrev kegyetlenül beleszállt Trócsányiba((Dobrev est monté brutalement à bord de Trócsányi

Fekete-Győr András szerint Budapesten többségben lehetnek a kormánypárti polgármesterek október után – a Momentum elnöke ezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta. Erre reagálva Dobrev Klára, a DK EP-képviselője kijelentette: szívesen fogad vele egy bambiban, szerinte ugyanis az ellenzéki polgármesterek lesznek többségben a fővárosban.

Dobrev kegyetlenül beleszállt Trócsányiba

Dobrev Klára EP képviselő

Dobrev Klára szerint “őrjítő dolgokra” költi el a kormány az uniós támogatásokat, ráadásul úgy véli: drámai módon csökkenni fog a Magyarország által kapott pénz a következő uniós költségvetési ciklusban. A DK EP-képviselője szerint ha Orbán Viktor nem válik hirtelen demokratává, komolyan csökkenhetnek a Magyarországnak folyósított uniós források. Ezért tartja szükségesnek Dobrev, hogy az önkormányzatok közvetlenül kaphassák meg a pénzt Brüsszeltől.

Szerinte ez azzal is járhat, hogy az úgynevezett demokratikus erők által vezetett önkormányzatok több pénzhez juthatnak a jövőben, mint azok, amelyek Dobrev szerint egy korrupciós hálózat részeként működnek.

A DK EP-képviselője szerint a fideszes polgármesterek nem a településüket képviselik, hanem pártalkalmazottak. Dobrev Klára azt is elárulta: Trócsányi Lászlót alkalmatlannak tartja arra, hogy az Európai Biztottság tagja legyen, méghozzá nem a személye, hanem az általa képviselt politika miatt.

Arra a felvetésre, hogy Ujhelyi István hétfőn közölte: nem szavazza meg a bizottság megválasztását az Európai Parlamentben, ha abban Trócsányi szerepel, Dobrev úgy reagált: a maga részéről megfontolja, hogy megszavazza-e az új bizottságot, de csak akkor, ha Trócsányi nem kap fontos portfóliót.

forrás:atv.hu/MTI

Dobrev est monté brutalement à bord de Trócsányi
10 septembre 2019 | Messages | europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, nouvelles de Chatter

Selon András Fekete-Győr, Budapest aura une majorité de maires après le mois d’octobre – a déclaré le président de Momentum dans son Discours droit de l’ATV. En réponse, Klara Dobrev, députée européenne du DK, a déclaré qu’elle l’accueillerait dans un bambou, affirmant qu’elle serait la majorité des maires de l’opposition dans la capitale.
Dobrev est monté brutalement à bord de Trócsányi

Klára Dobrev, MdPE

Selon Klára Dobrev, le gouvernement dépense des subventions de l’UE pour des “choses insensées” et estime que l’argent reçu par la Hongrie diminuera considérablement lors du prochain cycle budgétaire de l’UE. La députée DK a déclaré que si Viktor Orbán ne devenait pas soudainement démocrate, le financement de l’Union européenne en faveur de la Hongrie pourrait être sérieusement réduit. C’est pourquoi Dobrev considère qu’il est nécessaire que les communes reçoivent l’argent directement de Bruxelles.

Selon lui, cela pourrait également signifier que les municipalités dirigées par des soi-disant forces démocratiques pourraient avoir plus d’argent à l’avenir que celles qui, selon Dobrev, agissent dans le cadre d’un réseau de corruption.

Selon l'eurodéputé DK, les maires du Fidesz ne représentent pas leur ville mais sont des travailleurs du parti. Klára Dobrev a également déclaré qu'elle considérait que László Trócsányi n'était pas apte à faire partie de la Commission européenne, non à cause de sa personnalité mais à cause de la politique qu'elle représentait.

Sur la suggestion d’István Ujhelyi lundi de ne pas voter pour l’élection de la commission au Parlement européen si Trócsányi était présent, Dobrev a répondu qu’il envisagerait de voter pour la nouvelle commission, mais seulement si Trócsányi ne recevait pas portefeuille important.

Source: atv.hu/MTI

Leave a Reply 41 megnézve, 1 alkalommal mai nap |