< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Molnár: Gulyás beismerte, hogy már nem biztosak Tarlós győzelmében

| Mobile | RSS

Molnár: Gulyás beismerte, hogy már nem biztosak Tarlós győzelmében

2019. szeptember 11. | hozzászólás | Életképek/bulvár, Közélet

Az MSZP budapesti elnöke így értelmezi a Miniszterelnökséget vezető miniszter nyilatkozatát.

Karácsony Gergely győzelme esetén érvényét veszti az a megállapodás, amit Budapest fejlesztése kapcsán kötött Tarlós Istvánnal Orbán Viktor” – ezt Gulyás Gergely mondta az InfoRádióban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a megállapodás szövegében is az szerepel, hogy ez Tarlós István főpolgármestersége idejére érvényes, vagyis azt szó szerint kell venni. Gulyás Gergely ugyanakkor leszögezte: a Fidesz Tarlós István győzelmét tartja valószínűnek.

Az MSZP budapesti elnöke szerint viszont Gulyás Gergely ezzel a nyilatkozatával azt ismeri be, hogy már nem biztosak benne, hogy Tarlós István fog nyerni. Molnár Zsolt azt mondta az ATV Egyenes beszédben, hogy ez a módszer a Fidesz demokráciafelfogását tükrözi, azaz zsarolják és presszió alá próbálják vonni a budapestieket. A szocialista politikus szerint azonban a fővárosiak már többször is bizonyították, hogy nem birkák, így arra számít, a zsarolás most sem fog működni.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 74 megnézve, 1 alkalommal mai nap |