< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Tyson Fury véres meccsen verte le veretlen svéd ellenfelét

| Mobile | RSS

Tyson Fury véres meccsen verte le veretlen svéd ellenfelét

2019. szeptember 15. | hozzászólás | Sport

Tyson Fury 216 centijéhez nehéz felnőni még a nehézsúlyú profi boksz világában is. Las Vegasban, szombat éjjel a 197 centis Einar Otto Vallin próbálta ezt meg. A svéd makulátlan 20 győzelmes (13 KO) mutatóval érkezett a T-Mobile Arénába, de túl nagy falatnak bizonyult számára a brit.

Fury leginkább a második hat menetben mutatott teljesítményének köszönhetően egyhangú döntéssel nyert (116-112, 117-111 és 118- 110).

Loading video

Fury az elején bajba került, mert benyelt a harmadik menetben egy hatalmas balost a jobb szemére, amelyen vagy 2-3 centin felszakadt a szemöldöke.

Jött a doki, aki végül engedte, hogy tovább bokszoljon. Ha a ringorvos másként látja, már ott technikai KO-val vége a mérkőzésnek.

A svédnek több sem kellett, elkezdte támadni a sebet. Innen kezdve a menetek közti szünetek jobbára azzal teltek, hogy a brit bunyós stábja próbálta a rendre felnyíló sebet összekapcsolni és bunyóra alkalmasra varázsolni a “Cigánykirály” fejét. Sikerrel tették, mert Fury a hatodik menet végéig eredményesen védekezett, aztán átvette az irányítást. Még az sem zavarta meg, hogy egy összefejelést követően jobban felnyílt a sebe, újra vér öntötte el a fejét és jószerivel ilyenkor fél szemmel látott csak. Végül simán legyőzte fáradó ellenfelét, így készülhet a Wilder elleni visszavágóra, amire egyes hírek szerint már szerződtek.

A tervek szerint február 22-én lenne a bunyó, de így, hogy ekkora sebet szerzett, kérdéses, hogy tartani tudják-e a kitűzött időpontot.

Bejelentették a bokszvilág leginkább várt meccsének időpontjátFebruár 22-én mérkőzik meg egymással ismét a két nehézsúlyú ökölvívó, Tyson Fury és Deontay Wilder.

fecsego.eu/hír24

Leave a Reply 495 megnézve, 1 alkalommal mai nap |