< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Fideszes kampánynyomor: már ott tart Orbán jelöltje, hogy az MSZP-stől lop programot

| Mobile | RSS

Fideszes kampánynyomor: már ott tart Orbán jelöltje, hogy az MSZP-stől lop programot

Nagy coresz van Fideszék háza táján, már ott tart Orbán II. kerületi polgármester jelöltje, hogy az ellenzék közös polgármester-jelöltjét lop programpontokat. Azonban a történet nagyon félre ment, mert Örsi Gergely ezután elmondhatja, hogy ő annyira jó polgármester lesz, hogy még meg sem választották, de már teljesül is az egyik ígérete. Felmerül a kérdés, mit csináltak Fideszék az elmúlt 9 éveben akkor? 

Azok, akik kiemelt kormányzati, fővárosi vagy akár önkormányzati beruházás közelében élnek és elviselik a megnövekedett forgalomterhelést, az útlezárásokat, a por-és zajterhelést, a koszt, a hangzavart és még sorolhatnám hosszan, nekik az önkormányzat valamilyen kedvezményt kell biztosítson – mondta néhány napja a Klubrádióban a programját ismertetve a II. kerület összellenzéki jelöltje, az egyébként az MSZP-ben politizáló Őrsi Gergely.

A fentit konkrét példának hozva fel, hogy a megválasztása esetén ezek a kerületi lakosok a mélygarázsban az éjszaka, hétvégén, de akár napközben is kedvezményesen parkolhassanak. Őrsi arra utalt, hogy a II. kerületben a Mammut pláza és a Fény utcai piac környékén már évek óta zajlanak olyan beruházások, amelyek nehézkessé teszik a parkolást az ott élőknek. Miközben épül egy mélygarázs is.

Úgy tűnik, a II. kerület fideszes polgármesterének, Láng Zsoltnak is elnyerte a tetszését az ellenzéki jelölt programjának ezen része, mivel sebbel-lobbal  egy levelet írt a környéken élőknek. Ebben a levélben Láng azt írta, hogy a Miniszterelnökség és az Önkormányzat megállapodott abban, hogy “Millenáris Bérlet” birtokában a környező utcák lakói kedvezményes bérlethez juthatnak.

Azt, hogy mikor állapodott meg a Láng vezette önkormányzat és a Miniszterelnökség, nem tudni, de a megállapodás frissességére utal, hogy a polgármester levele ezen kívül semmilyen konkrétumot nem tartalmaz. Merthogy – ahogy a levelében fogalmaz a polgármester – “a pontos eljárási rend kidolgozása jelenleg is tart”.

Maradjunk annyiban, hogy Fideszéknél jó nagy kampánynyomor van, ha már ott tartanak, hogy fogják és ellopják nemes egyszerűséggel az ellenzéki jelölt programját. Azonban a történet nagyon félre ment, mert Örsi Gergely ezután elmondhatja, hogy ő annyira jó polgármester lesz, hogy még meg sem választották, de már teljesül is az egyik ígérete.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz az ellenzék programját lopja, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy nem csináltak semmit az elmúlt 9 évben, de még ötletük sincs a folytatásra.

forrás: HírHugó

Leave a Reply 58 megnézve, 1 alkalommal mai nap |