< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: JUSZT LÁSZLÓ LERÁNTOTTA A LEPLET ORBÁN LEGSÖTÉTEBB TITKÁRÓL

| Mobile | RSS

JUSZT LÁSZLÓ LERÁNTOTTA A LEPLET ORBÁN LEGSÖTÉTEBB TITKÁRÓL

2019. 09. 17.

Juszt László – Fotó: comment.blog.hu

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Ha bárkinek még mindig picinyke kétsége lenne Orbán vonzalmairól, az olvassa csak el, hogy kit és milyen alkalomból köszöntött…

Ha bárkinek még mindig picinyke kétsége lenne Orbán vonzalmairól, az olvassa csak el, hogy kit és milyen alkalomból köszöntött:

Norbert Hofernek, az osztrák Szabadságpárt új elnökének gratulált a megválasztásához, majd pedig hozzátette, bízik abban, “hogy a már múltban is biztos alapokon nyugvó stratégiai együttműködés a Fidesz és az Osztrák Szabadságpárt között a jövőben is folytatódni fog”.

Két mondat a Szabadság pártról:

Az FPÖ-t, mint radikális jobboldali, illetve szélsőjobboldali osztrák pártot 1955-ben alapította Anton Reinthaller SS-Brigadeführer, akit később egy Friedrich Peter nevű SS-főhadnagy követett, aki a háborúban részt vett egy tömegmészárlásban. A párt elnöke 1986-ban Jörg Haider lett, aki miatt Vranitzky felbontotta a párttal kötött koalíciót. Ez az a Szabadság Párt, amellyel “biztos alapokon nyugvó stratégiai együttműködést” remél Orbán.

Norbert Hofer és Orbán Viktor

Forrás: Juszt László közösségi oldala

Leave a Reply 201 megnézve, 1 alkalommal mai nap |