< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Varga Judit szemrebbenés nélkül hazudta Brüsszelben, hogy a “magyar ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót”

| Mobile | RSS

Varga Judit szemrebbenés nélkül hazudta Brüsszelben, hogy a “magyar ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót”

Szanyi Ági

Azt ugyanis csak a vak és a fideszes szavazó nem látja, hogy a NER gyakorlatilag kizárólag a korrupcióra épül.

Tegnap a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárásról folytattak meghallgatást Brüsszelben. Itt Varga Judit kapott néhány kellemetlen kérdést is, de a jelek szerint a folyékony hazudozás olyan jól ment kint is, mint itthon.

444 információi szerint a holland és a német kormány képviselői felvetették, hogy miért ekkora a korrupció Magyarországon, miért romlik az ország pozíciója a nemzetközi szervezetek elemzéseiben. Varga erre azt mondta, hogy a külső megfigyelők rosszul látják a helyzetet.

A magyar összeférhetetlenségi szabályok európai szinten is szigorúak. A magyar ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót, a bejelentők különleges védelmet élveznek. Nem jönne ennyi külföldi befektetés Magyarországra, ha az üzleti élet szereplői aggódnának a korrupció miatt – jelentette ki sztoikus nyugalommal.

Azt nem tudjuk, hogy mindezt nem hangos hahotázással fogadták-e a jelenlévők. Mert mi igen.

forrás:Zsurpubi

Leave a Reply 63 megnézve, 1 alkalommal mai nap |