< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Közélet / Blog article: Az átadás után egy nappal már fel is bontották a burkolatot a 47 milliós cserkeszőlői parkolóban

| Mobile | RSS

Az átadás után egy nappal már fel is bontották a burkolatot a 47 milliós cserkeszőlői parkolóban

-EF-2019.09.18. 17:09

Kedden számoltunk be róla, hogy Cserkeszőlőn pofás kis kampányeseményt kanyarított egy 56 férőhelyes parkoló átadásából a helyi politikai vezetés. Az “innovatív parkoló” elkészültét a község megünnepelte, ahogy azt illik: volt szalagátvágás, kivezényelt iskolások, beszélt Boldog István, a választókerület fideszes országgyűlési képviselője, a megyei közgyűlés alelnöke és a polgármester, Szokolai Lajos is.

Boldog István általános iskolások gyűrűjében adott át egy parkolót Cserkeszőlőn

Boldog István általános iskolások gyűrűjében adott át egy parkolót Cserkeszőlőn

Valamiért a környék összes gyereke kíváncsi volt a jeles eseményre.

Idáig csak a szokásos, szerdán azonban egy helyben lakó olvasónktól azt az információt kaptuk, hogy a nagy csinnadrattával átadott, 47,1 millió forintért (37,1 millió forint költségvetési, 10 millió forint uniós támogatás) kivitelezett parkolóban

MÁR AZ ÁTADÁS MÁSNAPJÁN (!) FEL IS BONTOTTÁK A TÉRKÖVEKET,

a képek tanúsága szerint legalább egy helyen. Hogy miért? Olvasónk beszámolója szerint Cserkeszőlőn optikai kábelhálózatot fektetnek, és ahogy fogalmazott, “nem sikerült az önkormányzatnál illetékes műszaki előadónak a két kivitelezést úgy összehangolni, hogy egyik a másikat ne akadályozza, vagy az egyik miatt a másikat ne kelljen felbontani”.

A parkoló jelen állapotában kétségkívül a projektleírásnak megfelelően innovatív, egy ponton így fest:

A Cserkeszőlőn található Ady Endre utcai parkoló szerdán

A Cserkeszőlőn található Ady Endre utcai parkoló szerdánFotó: Olvasónk, Attila / Index

Hogy megtudjuk, miért nem hangolták össze a beruházásokat, mennyibe kerül ez a manőver az önkormányzatnak, és egyáltalán miben állna a parkoló innovatív mivolta, kapcsolatba léptünk Cserkeszőlő polgármesteri hivatalával. Telefonon csak a hivatali asszisztenssel sikerült beszélnünk, aki nem adta meg a jegyző vagy az alpolgármester telefonszámát, így kérdéseinket elküldtük az önkormányzat központi címére. Azt az ígéretet kaptuk, hogy a téma ismeretében megkérdezik az alpolgármestert, nyilatkozna-e a nekünk, de visszajelzést cikkünk megjelenéséig nem kaptunk. 

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |