< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Nyilvánosan önkielégítő férfiak sokkolják az embereket a Wekerlén és Óbudán

| Mobile | RSS

Nyilvánosan önkielégítő férfiak sokkolják az embereket a Wekerlén és Óbudán

2019. szeptember 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár, Közélet

– szerző: 168 Óra

Nagy felháborodást keltett a budapesti Wekerle-telepi szülők körében, hogy a Kós Károly téri játszótéren, a gyerekek mellett fényes nappal végezett önkielégítést egy férfi. Mivel biztonsági őr nem volt a környéken, egy apuka vezette ki a játszótérről az illetőt. Rendőrt is hívtak, de az elkövető hamar eltűnt: felszállt a buszra. A felháborodott szülő figyelmeztette a környékbelieket és eljuttatta az illető képét a helyi polgárőröknek. Kiderült: többen látták már a gyanús embert a környéken. Egy futó nő is látta a férfit egy reggel, hasonló tevékenység közben.

Mások többször is találkoztak vele, rendszeresen járt a játszótérre is

– írja a Ripost.

Hasonló jelenségre panaszkodnak Óbudán is. Az Aquinicum-i HÉV-megállóban láttak fényes nappal egy idős férfit hasonló elfoglaltság közben. A nyilvános önkielégítés egyébként vétség, a Btk. szerint „aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 121 megnézve, 2 alkalommal mai nap |