< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Egy fideszes politikus a neve miatt jelentett fel egy ellenzéki polgármester-jelöltet

| Mobile | RSS

Egy fideszes politikus a neve miatt jelentett fel egy ellenzéki polgármester-jelöltet

2019. szeptember 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár, Közélet

Fotó: Bomba Gábor Szekszárd / Facebook

A szekszárdi választási bizottság elutasította a feljelentést, és a jelölt vezetéknevével azonos márkanév sem foglalkozik az üggyel.

Ha kampány van, hát kampány van, nyilván nem ritka ilyenkor a már feledésbe merült ünnepélyes átadások átismétlése, esetleg földutak felszentelése, vagy bármi olyan, amivel kicsit is hülyének lehet nézni a választópolgárt. Nem történt ez másként a 444 által lekövetett szekszárdi történetben sem, amikor is az egyik helyi fideszes képviselőjelölt, név szerint Móra Viktória két helyen is feljelentette Bomba Gábor ellenzéki polgármester-jelöltet. Igen, innen már gondolhatják, hogy mi szolgált a feljelentés alapjául: Bomba polgármester-jelölt neve. Móra szerint ugyanis a polgármester-jelölt hasonló logót készített a saját nevéből, mint amilyet a közismert energiaital használ.

Az energiaital nagybetűkkel szedett logójára persze kétségtelenül hasonlít Bomba polgármester-jelölt szintén nagybetűkkel szedett logója, de hát ha valaki azért nem használhatná nagybetűkkel szedve a saját nevét, mert azt egy márka már szintén nagybetűkkel használja, akkor sokan kényszerülnének arra, hogy nevet változtassanak. Így persze mind a helyi választási bizottság, mind pedig az energiaital gyártója elutasította Móra Viktória fideszes képviselőjelölt feljelentését, ami inkább hasonlít egy alváshiánnyal küszködő óvodás bosszújára, semmint egy felelős politikus viselkedésére. Móra Viktória egyébként akkor bukott csak le, amikor nyilvánosságra került az energiaital gyártójának eljuttatott levele. Addig igyekezett a névtelen feljelentő és/vagy a magánszemély álarca mögé bújni.

Móra Viktória árulkodós levele

Figyelmébe szeretném ajánlani az Éljen Szekszárd Egyesület facebookra feltöltött képeit. A 2019-es önkormányzati választásokkal kapcsolatosan az ellenzéki összefogás szervezete hirdeti magát Bomba Gábor polgármesterjelölttel. Amennyiben a márkanevet jogszerűen használják, kérem tekintse levelemet tárgytalannak. Ha mégis jogszerűtlen lenne, kérem tegyék meg a jogi lépéseket. Üdvözlettel: Móra Viktória

fecsego.eu/népszava online

Leave a Reply 115 megnézve, 1 alkalommal mai nap |