< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Zsidókhoz küldték Gulyás Mártont Hunvald György krumpliosztásáról((Márton Gulyás a été envoyé aux Juifs pour avoir distribué des pommes de terre à George Hunvald

| Mobile | RSS

Zsidókhoz küldték Gulyás Mártont Hunvald György krumpliosztásáról((Márton Gulyás a été envoyé aux Juifs pour avoir distribué des pommes de terre à George Hunvald

2019. szeptember 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár, Közélet

forrás:24.hu

Menj a zsidókhoz!

– kiáltotta egy roma férfi Gulyás Mártonnak, miután az aktivista megjelent Hunvald György VII. kerületi polgármesterjelölt krumpliosztásán. A Partizán stábja eredetileg azt szerette volna megtudni, milyen forrásból finanszírozza a korábbi MSZP-s politikusa az akciót.

Erről információkat a Hunvalddal folytatott hosszas telefonbeszélgetése alkalmával sem kapott. Ellenben a videón látható párbeszédekből kiderült, hogy a Gulyást a zsidókhoz irányító férfi azzal indokolja korábbi mondását:

Miért, a Momentum az nem zsidó? Ők a zsidók, az SZDSZ-nek a… Onnan váltak le, az unokák, a gyerekek… Nem? Ezt a média is mondja. Én nem vagyok rasszista, én is roma vagyok.

A jelenetben láthatunk még nézeteltéréseket, vitákat, az akció financiális hátteréről pedig ugyan nem derül ki semmi, de Gulyás Mártonnak mint kerületi lakosnak végül adnak egy adag krumplit.

A kampány újabb különleges részleteit rögzítő felvétel itt tekinthető meg.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Márton Gulyás a été envoyé aux Juifs pour avoir distribué des pommes de terre à George Hunvald
23 septembre 2019 | Messages | Biographies / Tabloid, Vie publique

Source: 24.hu

Allez chez les juifs!

Un Rom a crié à Martin Gulyás après la comparution de l’activiste dans George VII de Hunvald. candidat maire de district. À l’origine, le personnel du Partizan voulait savoir comment l’ancien politicien du MSZP avait financé l’action.

Il n’a pas non plus reçu d’informations à ce sujet au cours de sa longue conversation téléphonique avec Hunvald. D’autre part, les dialogues sur la vidéo ont révélé que l’homme qui avait dirigé Gulyás vers les Juifs avait justifié ses propos précédents:

Pourquoi Momentum n'est pas juif? Ce sont les Juifs, les SZDSZ… Ils ont divorcé de là-bas, les petits-enfants, les enfants… Non? C'est ce que disent les médias. Je ne suis pas raciste, je suis rom.

Sur la scène, des désaccords et des différends subsistent. Bien que le contexte financier de l’action ne soit pas clair, Márton Gulyás, en tant que résident du district, reçoit finalement beaucoup de pommes de terre.

Découvrez quelques-uns des points saillants de la campagne ici.

L’image sélectionnée: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |