< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Anthony Joshua ígéri, hogy felnő a feladathoz

| Mobile | RSS

Anthony Joshua ígéri, hogy felnő a feladathoz

2019. szeptember 24. | hozzászólás | Sport

 2019-09-23 10:32:00Alig 11 hét van Ruiz-Joshua visszavágóig.A korábbi világbajnoknak van mit bizonyítania.

December 7-én, Szaúd-Arábiában rendezik az Andy Ruiz Jr vs Anthony Joshua nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést, a két bunyós júniusi, New York-i küzdelmének a visszavágóját.

Mint ismeretes, az első mérkőzésen a mexikói-amerikai Andy Ruiz Jr (33 győzelem, 1 vereség) hatalmas meglepetésre a 7. menetben kiütötte a WBO/WBA/IBF nehézsúlyú világbajnokként ringbe lépő Anthony Joshuát (22 győzelem, 1 vereség). Pedig a brit klasszis számára nem kezdődött rosszul a küzdelem, hiszen kézben tartotta a mérkőzést, s a 3. menetben padlóra is küldte kihívóját. Igen ám, de amikor Joshua „be akarta fejeznie a mérkőzést” a leütés után, Ruiz Jr-nak sikerült kihasználnia a világbajnok védekezésbeli hiányosságait, s még abban a menetben kétszer padlóztatta ellenfelét. Ebből a két leütésből Joshua már a meccs végéig nem is tudott „kijönni”.

Lehet csűrni-csavarni a látottakat, de egyértelmű tény, hogy Ruiz Jr. sikeréhez Joshua hibái kellettek. A brit ígéri, hogy kijavítja ezeket a hibákat, és felnő a feladathoz a visszavágóra.

Tudom, hogy képes vagyok rá. Túl nagy a tét. Nyugodtnak kell lennem. Az első meccs után szomorúan tettem fel magamnak a kérdéseket, és igyekeztem megválaszolni azokat. De ami a legnagyobb motiváció volt számomra, hogy az emberek vesztesként tekintettek rám a küzdelem után. Ez felvillanyzott engem. Már alig várom, hogy ismét ringben legyek, és újra harcoljak vele. Karrierem során mindig, amikor egy bajnokkal találkoztam, mindig felnőttem a feladathoz. Most Ruiz Jr a bajnok, és én le fogom győzni!- fogalmazott Anthony Joshua.

fecsego.eu/monokli.com

Leave a Reply 359 megnézve, 1 alkalommal mai nap |