< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Úgy tűnik, hogy a morcos Tiborcz István és Rogán Cecília is a párja nélkül járta meg Will Smith koncertjét

| Mobile | RSS

Úgy tűnik, hogy a morcos Tiborcz István és Rogán Cecília is a párja nélkül járta meg Will Smith koncertjét

2019. szeptember 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

– SZERZŐ: 168 ÓRA

Szerda este tízezres tömeg előtt adott koncertet a budapesti Szent István-bazilikánál az amerikai énekes és filmsztár, Will Smith, akinek előadásáról természetesen nem hiányozhattak a NER kiválóságai. A 168 Óra fotósa elkapott néhány érdekes pillanatot a közeli Arany János utcában az elit elitjéről, legalább is egy részéről. Az ugyan nem derült ki, hogy a képeinken látható Tiborcz István – Orbán Viktor miniszterelnök veje – és Rogán Cecília – Rogán Antal miniszterelnöki kabinetminiszter felesége – részt vett-e a koncerten, de az biztos, hogy egy társaságban mozogtak.

Fottó: Merész Márton

Csakhogy Tiborcz István eléggé morcosnak, gondterheltnek tűnt (amit csak fokozott fotósunk feltűnése), ráadásul nem volt vele felesége, Orbán Ráhel sem. A kormányfő veje tüntetőleg előrement, elszakadt a háta mögött lévő társaságtól, ahol Rogán Cecília tartózkodott, férje nélkül. Persze lehet, hogy ezek már a búcsúzás utáni pillanatok a társaságban. 

Fotó: Merész Márton

Leave a Reply 192 megnézve, 2 alkalommal mai nap |