< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Orbánt saját minisztere hazudtolta meg((Orban a menti à son propre ministre

| Mobile | RSS

Orbánt saját minisztere hazudtolta meg((Orban a menti à son propre ministre

Farkas György

Farkas György újságíró. 2019. 09. 30. 14:31

Nem értette, miért akar Szeged migránsvárossá válni. Kiderült, ha akarna sem tudna.

Orbán Viktor szerint Szeged a baloldal kezén első számú betelepítési célpont lesz. A Délmagyar idézte a miniszterelnököt, aki a Fidesz 28. kongresszusán érthetetlennek nevezte, hogy

miért akarnak kimaradni a fejlődésből, miért akarnak migránsvárossá válni.

A kormányfő szerint a betelepítési kvóta megvétózása után már nem országokkal, hanem városokkal akarnak majd megállapodni, ha pedig a szegediek tényleg ezt akarják, Botka László helyett egyszerűbb lenne Frans Timmermanst felkérni polgármesternek.

Azt viszont már a Szeged.hu írja, hogy Orbán Viktor óriásit hazudott. A portál szerint ráadásul a saját belügyminisztere cáfolta meg, éppen Szegeden. Pintér Sándor néhány napja nyilvánvalóvá tette, hogy magától sem Szeged, sem más város nem válhat migránsvárossá.

Egy önkormányzat sem határozhatja meg a menekültek befogadását, ezt az állam határozhatja meg. Csak az állam folytathat menekültügyi eljárást és adhat ki letelepedési engedélyt.

A portál szerint a Fidesz éppen azzal vádolja az ellenzéket, amit csinál. Nemesi Pál polgármesterjelölt ugyanis nem is titkolja, hogy külföldieket dolgoztat projektjein.

A hivatalosan függetlenként induló üzletember ezt követően gyakorlatilag megismételte az orbáni gondolatokat. Azt írta, hogy

Magyarország ugyan megvétózza a migránsok betelepítési kvótáira vonatkozó uniós tervet, de a következő lépésként a nagyvárosok vezetőivel fognak majd tárgyalni a migránspárti európai politikusok.

Információi szerint Szeged lehet az első számú betelepítési célpont, amit ő apaként, nagyapaként és lokálpatriótaként sem fog eltűrni, és a szegedieknek meg kell mutatniuk, nem akarnak migránsvárost.

Kiemelt kép: Orbán Viktor a párt újraválasztott elnöke a Fidesz tisztújító kongresszusán szeptember 29-én. MTI/Szigetváry Zsolt

fecsego.eu/hír24

Orban a menti à son propre ministre
2 octobre 2019 | Messages | europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, nouvelles de Chatter
György Farkas

György Farkas est journaliste. 30/09/2019 14:31

Il ne comprenait pas pourquoi Szeged voulait devenir une ville de migrants. Il s’est avéré s’il ne voulait pas.

Selon Viktor Orbán, Szeged sera la première cible des colonies à gauche. Le Premier ministre a été cité par le Premier ministre hongrois dans le sud du pays.

pourquoi ils veulent rester en dehors du développement, pourquoi ils veulent devenir une ville de migrants.

Selon le Premier ministre, une fois que le quota de réinstallation aura été mis en veto, ils ne voudront plus négocier avec les pays, mais les villes, et si les habitants de Szeged veulent vraiment le faire, il serait plus facile de demander à Frans Timmermann le maire à la place de László Botka.

Mais Szeged.hu écrit déjà que Viktor Orbán a beaucoup menti. De plus, selon le portail, son propre ministre de l’Intérieur, à Szeged, l’a démenti. Sándor Pintér a clairement indiqué il y a quelques jours que ni Szeged ni aucune autre ville ne pourrait devenir une ville migrante.

Aucune municipalité ne peut déterminer l'accueil des réfugiés, qui peut être déterminé par l'État. Seul l'État peut mener à bien la procédure d'asile et délivrer un permis de séjour.

Selon le portail, le Fidesz accuse l’opposition de ce qu’elle fait. Le candidat à la mairie, Paul Nemesi, ne cache pas qu’il travaille sur des projets à l’étranger.

L’homme d’affaires officiellement indépendant a ensuite répété pratiquement les pensées d’Orban. Il a écrit ça

Bien que la Hongrie ait opposé son veto au plan de l'UE sur les quotas de réinstallation des migrants, la prochaine étape consistera pour les responsables politiques européens issus de l'immigration à négocier avec les dirigeants des grandes villes.

Selon ses informations, Szeged pourrait être la première destination de réinstallation, qu’il ne tolérera pas en tant que père, grand-père et patriote local, et le peuple de Szeged doit montrer qu’il ne souhaite pas de ville de migrants.

Image en vedette: Viktor Orbán est le président réélu du congrès du Fidesz le 29 septembre. MTI / Szigetváry Zsolt

fecsego.eu/hír24

Leave a Reply 63 megnézve, 1 alkalommal mai nap |