< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Csütörtökön katonai konvojok lepik el a magyar főutakat és autópályákat((Jeudi, les convois militaires couvrent les principales routes et autoroutes hongroises

| Mobile | RSS

Csütörtökön katonai konvojok lepik el a magyar főutakat és autópályákat((Jeudi, les convois militaires couvrent les principales routes et autoroutes hongroises

Katonai konvojokra, fokozott járműmozgásra kell számítani az ország főútjain, autópályáin csütörtöktől szombatig – tájékoztatta a honvédelmi tárca szerdán az MTI-t.

Csütörtökön katonai konvojok lepik el a magyar főutakat és autópályákat


Fotó:  MTI/Varga György

A Magyar Honvédség arra kér mindenkit, hogy kellő óvatossággal közelítse meg a menetoszlopokat, ezzel segítve biztonságos és folyamatos haladásukat.

A tájékoztatás szerint véget ért a szeptemberi nemzetközi katonai gyakorlat a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, ezért a járművekkel visszatérnek eredeti állomáshelyükre.

Közölték azt is, hogy a közúti katonai konvojok mellett csütörtökön és pénteken vasúton is szállítanak harcjárműveket és egyéb katonai gépjárműveket Hajdúhadházra.

forrás:propeller.hu

Jeudi, les convois militaires couvrent les principales routes et autoroutes hongroises
3 octobre 2019 | Messages | europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, nouvelles de Chatter

Des convois militaires et une augmentation des mouvements de véhicules sont attendus sur les principales routes et autoroutes du pays de jeudi à samedi, a annoncé mercredi le ministère de la Défense.
Jeudi, les convois militaires couvrent les principales routes et autoroutes hongroises

Photo: MTI / György Varga

Les forces de défense hongroises exhortent tout le monde à approcher les colonnes avec prudence, les aidant ainsi à se déplacer de manière sûre et régulière.

Selon les informations, l’exercice militaire international de septembre dans la zone d’entraînement centrale des forces de défense hongroises a pris fin. Ils vont donc regagner leur poste d’origine avec les véhicules.

Il a également été annoncé que jeudi et vendredi, des véhicules militaires et d’autres véhicules militaires seraient transportés par chemin de fer jusqu’à Hajdúhadház, en plus des convois militaires routiers.

Source: propeller.hu

Leave a Reply 59 megnézve, 1 alkalommal mai nap |