< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Közélet, Kultúra / Blog article: A CÖF szegedi rendezvénye izgalmas s érdekfeszítőnek tűnt…

| Mobile | RSS

A CÖF szegedi rendezvénye izgalmas s érdekfeszítőnek tűnt…

A CÖF szegedi rendezvénye izgalmas s érdekfeszítőnek tűnt…

-oil-

A meghívott vendég Sulyovszky Szilvia színművésznő, illetve Kiszelly Zoltán politológus.

Közel 35 – en vettünk részt a rendezvényem a Gál Ferenc főiskola tanácstermében. Azt lehet mondani teltház fogadta a vendégeket.A bevezetőben a művésznő Juhász Gyula verseket szavalt el. Vastapsot kapott. Latinovits Zoltán halála után most nyűgözött le először egy színésznő versmondása. Gratulálok!

Kedves Zoltán!

Ragyogó előadás volt kisebb zavarokkal. A baloldali kritika, lekezelése tőled egyszerűen elolvadt. A metaforák szinte pillanatok alatt lehűtötték, illetve megnevettették a hallgatóságot. Lehetett érezni nálad, nevetségessé akartad tenni a baloldalt. A becsempészett jelzők a mondatait szerkezetében pörögni kezdtek. Te ezt tudtad, de könnyedén átlépted a baloldal „fényét”! Többen úgy gondoltuk, a Fidesznek is vannak kőkemény hibái. Ezzel egyetértettél, ám csak a függöny mögött…

A hallgatóságot lenyűgözted, azonban kidomborodott a megalázás részletes etikai kijelentéseid. A Fidesz kampány kissé erőszakosnak tűnt nekem. Ezt a mozgásidegrendszert hamar észrevette az elnökség, de már nem tudtatok változtatni. A marketing kidolgozása léket kapott. Nemcsak a baloldalnak voltak, vannak, lesznek hibái. A Fidesz is folyamatosan korrigálja a válaszait, amit a választóitól kap!

Szegeddel kapcsolatos „tapasztalataid” nekem nem tetszettek. Ez a város a szülő városom, és ha kell az életem árán is megvédem!

Azt elfelejtetted, hogy az első polgármester Szegeden dr.Lippai ügyvéd Úr lett. Az igaz nála a városunk nem fejlődött

Dr. Barta László Fideszes – orvos- sokat tett Szegedért és a polgárok életminőségének javítása érdekében, alig volt munkanélküliség. A családok jobban éltek. A polgármestersége után országgyűlési képviselő lett!

Avval nem értek egyet, hogy Barta Laci nem tett semmit a városért. Ez nem igaz! Ő volt az első polgármester, akinél a fejlődés megindult! A Korzó, a sétáló utcák kialakítása a belváros területi egysége, színezete megváltozott. Ez a forma váltás, Szegeden történt meg először az országban!

Laci vezetőse alatt lett több szegedi polgár véleménye alapján Szeged EU város. Nem beszélve a Város közel százezer vendéget fogadott a SZIN, illetve a Szabadtéri Játékok alatt. A vendéglátási egységek napi 24 órában álltak rendelkezésre a turistáknak..

Egy írás és semmi más

-oil-

Leave a Reply 425 megnézve, 2 alkalommal mai nap |