< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Baksi Kovács Gábor, megkérem, hogy a továbbiakban ne zaklasson telefonon, sem e-mailben, illetve ne üzengessen.

| Mobile | RSS

Baksi Kovács Gábor, megkérem, hogy a továbbiakban ne zaklasson telefonon, sem e-mailben, illetve ne üzengessen.

Nem vagyok hajlandó önnel társalogni, s folyamatosan hallgatni a sérelmeit, és továbbiakban ne zaklasson! Mindenkinek meg kell oldania a fennálló problémáit! Ha nem megy, kérjen segítséget vagy telefonon, vagy a barátjaitól, illetve a jogi tanácsadójától!

A zaklatásait jelenteni fogom a Nemzeti Választási Irodánál, illetve a hatóságoknál. Már egyszer leírtam, hogy ön a közügyektől el van tiltva. Nincs joga beavatkozni a választásokba, és irritálni a választókat ellenem. Szerencsére önnek már nem hisznek a baksiak!

Oláh István László

Baks polgármester jelöltje

lio oláh 5.jpg

Irodalmi díjas író, borostyángyűrűs újságíró, főszerkesztő, tanár, pályaválasztási tanácsadó a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál tulajdonos-főszerkesztője az Európai Parlament média partnere

Célom az, hogy Bakson mindenkinek legyen munkahelye s biztos állása.. Megígérem Nektek, hogy két év alatt Baksot virágzó faluvá teszem s elismerté…Ha nem teszek eleget az ígéretemnek, akkor lemondok! Ezt írásba adom!

Baks érdeke a változás, a munkanélküliség felszámolása, bérlakások fejlesztése, az egészségügy helyreállítása, a fiatalok helybennmaradása

A cél érdekében le kell váltani a nagyképű, beképzelt, öntelt Búza Zsolt terrorját. Meg fogom szüntetni a munkanélküliséget, nyitottá válik Baks a vállalkozók előtt, fejlesszük az egészségügyi ellátás színvonalát. Segédkezet nyújtok a nyugdíjasoknak, a betegeknek, valamint az életszínvonalukat támogatni fogom! Visszaszerzem Búza által eltulajdonított csatornázási pénzeket, elszámoltatjuk a visszaéléseket. Finomítjuk a falunk kereskedelmét. Hozzájárulók a helyi turizmus fejlesztéséhez a falunk érdekében. A mozgáskorlátozott egyesületet, a helyi vállalkozókat, őstermelőket kiemelt támogatásnak tekintem az idősek, elesettek érdekében is.

SZAVAZZ Oláh István Lászlóra

Te döntésedtől függ Baks felemelkedése, biztonsága, a munkahelyteremtés jövője!

Búza Zsolt butaságával, erőszakosságával, beképzeltségével nyomorba döntötte szeretet falunkat, és elvette a munkát, a kenyeret a szegények asztaláról!

Leave a Reply 79 megnézve, 1 alkalommal mai nap |