< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Tömeges választási csalás készül – Döbbenetes tényadatokat hozott nyílvánosságra az MSZP

| Mobile | RSS

Tömeges választási csalás készül – Döbbenetes tényadatokat hozott nyílvánosságra az MSZP

Tégy a kormánypropaganda ellen:

A szabolcsi térségből kaptuk azokat a híreket, amelyek szerint már most tömeges választási csalásra készül a Fidesz. – írja az MSZP.

Az ellenzéki párt szerint romos, elhagyatott, vagy porszemnyi ingatlanokba, csoportosan jelentenek be ismeretlen, a településen soha nem látott embereket azért, hogy a helyi választásokon a kormánypárti jelöltre szavazzanak.

Most tehát nem a Fidesz népesedési programjának sikerével, hanem a ciklusonkénti betelepítési program megvalósulásával állunk szemben.

Ez egyes településeknél arányaiban olyan, mint ha 600 ezer ismeretlent jelentenének be Budapestre azért, hogy Tarlós Istvánra szavazzanak.

Az MSZP kezdeményezésére a törvénysértés tényét már megállapították, de mi tovább megyünk: rendőrségi feljelentést teszünk tömeges választási csalás és annak előkészülete miatt.

Nem vagyunk naivak. Élünk a gyanúval, hogy a hatóságok nem lesznek olyan gyorsak, mint Pikó András és kollégái vegzálásánál, inkább a békés szemlélődő pozíciójába helyezkednek, mint az Auróránál, vagy a Nemzeti Választási Irodánál.

Ebben a helyzetben a következőket tehetjük: dokumentáljuk (videó, fotó, hangfelvétel, szemtanúk) mindenhol a választási csalás tényét, írásos bejelentést teszünk, közhírré tesszük a visszaéléseket, valamint 2019 október 13-án elmegyünk szavazni, mert akiket újonnan bejelentettek, azok biztos ott lesznek a szavazóurnáknál, jövő héten vasárnap.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 97 megnézve, 1 alkalommal mai nap |