< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: A hatalom lecsapott a neves vallásfilozófusra is – Ennyire fél, ennyire retteg Orbán?

| Mobile | RSS

A hatalom lecsapott a neves vallásfilozófusra is – Ennyire fél, ennyire retteg Orbán?

2019. 10. 07. Share Facebook Email Print

Tégy a kormánypropaganda ellen:

A mai napon letiltották a Facebook-ról Gábor György vallásfilozófust, egyetemi tanárt

Figyelem barátaim! A mai napon letiltották a Facebook-ról Gábor György vallásfilozófust, egyetemi tanárt, anélkül, hogy ennek okáról neki bármi magyarázattal szolgáltak volna. Nevetséges 3 napra fosztották meg a szólásszabadság jogától, a publikálás lehetőségétől. Ez a rövid időtartam azt is jelenti, hogy valódi, jogszerű okot nem találtak a letiltására.

Talán a kormány megbízásából, talán egyenesen Semjén elvtárs utasítására, – ezt nem tudjuk, – és csakis a magyar fb directory felülről való irányításával történt, történhetett a dolog. Nemzetközi szintre nem jutott el az ügy, ugyanis akkor az egész felfüggesztést kivizsgálták volna és nyilvánvalóan nem találták volna indokoltnak. Gábor György utolsó posztja a vallási szabadságról szólt. Valaki találva érezte magát. Vagy csak egyszerűen jönnek az önkormányzati választások és a hatalomra veszélyes gondolkodókat valahogyan ki kell vonni a forgalomból.

Magyarország jogállam, ugye? Sajtó és szólásszabadság van, igaz? “Aki ezt megkérdőjelezi, az pedig a becsületünkbe gázol”, – ahogy a miniszterelnök ezt finn kollégájának, mint apa a hülye gyerekének elmagyarázta pár napja…Valóban? Hát akkor legyen így! Most gázoljunk bele ebbe a nemlétező becsületbe! Mert jogtalanság történt, megint, éspedig úgy, hogy ez mindenkit érint, még ha nem is tudja! – Osszátok a posztot, kérlek benneteket és ha bárkinek bármi jó ötlete van, hogyan lehetne panaszt tenni, jogorvoslatot kérni, szélesebb körben nyilvánossá tenni azt, ami történt ma is, ne tartsa magában! Segítsetek!

szerző:Molnár Krisztina

forrás:Balra magyar.hu

Leave a Reply 62 megnézve, 1 alkalommal mai nap |