< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Valami baj lehet a Fideszben, Orbán Viktor pártja már a második sajtótájékoztatót mondja le huszonnégy óra leforgása alatt

| Mobile | RSS

Valami baj lehet a Fideszben, Orbán Viktor pártja már a második sajtótájékoztatót mondja le huszonnégy óra leforgása alatt

– szerző: Ágoston Zoltán

Néhány órán át úgy nézett ki, hogy Szeged fideszes támogatással induló független polgármester-jelöltje, Nemesi Pál szombat délelőtt 10 órakor tart egy sajtótájékoztatót, kezdés előtt mindössze negyed órával az MTI-ben azonban megjelent egy hír, amely szerint az esemény elmarad. 

„Elmarad  (független) polgármesterjelölt és Bartók Csaba, a Fidesz szegedi elnöke sajtótájékoztatója, amelyet Most vasárnap válasszunk sikeres jövőt Szegednek! címmel hirdettek meg” – hangzik a szűkszavú közlemény. 

Ez egyébként a második sajtótájékoztató, amelyet a Fidesz lefúj az utolsó pillanatban, pénteken Borkai Zsolt, Győr szexbotrányhős polgármesterének az esti sajtótájékoztatóját mondták le egy órával kezdés előtt.

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 158 megnézve, 1 alkalommal mai nap |