< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Rendkívüli: Fideszék megtámadták több fővárosi kerületben is a választási végeredményt((Надзвичайна: Фідеше атакував результати виборів у кількох столичних округах

| Mobile | RSS

Rendkívüli: Fideszék megtámadták több fővárosi kerületben is a választási végeredményt((Надзвичайна: Фідеше атакував результати виборів у кількох столичних округах

2019.10.17.

Fideszék ezekben a percekben bizonyítják be nem csak aljasok, hanem idióták is. Megtámadták több fővárosi kerületben is az önkormányzati választás végeredményét, van köztük olyan kerület, ahol majd 20 százalékkal verték meg őket.

Baranyi Krisztina Ferencváros megválasztott ellenzéki polgármester, Facebookon adott hírt arról, hogy mondvacsinált indokokkal megtámadták a kerületben a választási végeredményt. Mint írja: ma16:00 órakor léptem volna hivatalba. 10 perccel a jogerőre emelkedés előtt megtámadták a polgármester-választás eredményét.

Nyertek 3 napot. Ez két dolgot jelenthet. Vagy ennyire pitiáner, kisstílű a banda, vagy kell még idő, hogy eltüntessenek mindent, amiért börtönbe mehetnek.

Információink szerint, nem csak Ferencvárosban, de Józsefvárosban megtámadták Fideszék a választási végeredményt, ahol szintén csúfosan leszerepeltek. Ha a helyi választási bizottság helyt add a fellebbezésnek, akkor megismételhetik a választást.

Ami egy nettó idióta lépés tőlük, hiszen például Baranyi majd 20 százalékkal győzte le Bácskai Jánost és általában az szokott lenni a tapasztalat, hogy a megismételt választásokon a győztes még nagyobb arányú győzelmet arat.

A Mérce arról ír, hogy hasonló módon, szintén az utolsó pillanatban támadták meg az ellenzéki győzelmeket az I. kerületben is.

V. Naszályi Márta a a lapnak azt mondta, az I. kerület volt polgármestere, Nagy Gábor Tamás személyesen jelezte neki, hogy csütörtökön délután leadták a kifogást. Erről azonban az új polgármester még semmilyen értesítést nem kapott, így azt sem tudja, hogy pontosan milyen kifogással támadták meg a választás eredményét.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék nem tudnak belenyugodni, hogy elvesztették a hatalmukat, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa továbbra is milyen aljasok!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

fecsego.eu/HírHugó

Надзвичайна: Фідеше атакував результати виборів у кількох столичних округах
18 жовтня 2019 р. | Постів | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Новини чату

17/10/2019.

У ці хвилини Фідеше доводить не тільки ідіотів, а й ідіотів. Вони атакували результати муніципальних виборів у кількох столичних округах, включаючи деякі, де їх побили майже на 20 відсотків.

Кріштіна Барань, обраний мер опозиції у Ференцваросі, повідомив у Facebook, що вибори зазнали нападу в окрузі з зазначених причин. Як ви пишете, я би зайняв посаду сьогодні о 16:00. За 10 хвилин до того, як він став остаточним, вони оскаржили результат виборів мера.

Виграв 3 дні. Це може означати дві речі. Або вони такі нахабні, мізерні, або потрібен час, щоб позбутися всього, що вони можуть потрапити до в’язниці.

За нашою інформацією, не лише у Ференцваросі, а й у Йозсефваросі результати виборів зазнали нападу на Фідеса, де вони також були осквернені. Якщо місцевий виборчий комітет схвалить апеляцію, вони можуть повторити вибори.

Це чистий ідіотський крок від них, оскільки Бараній, наприклад, переміг Яноса Бацька майже на 20 відсотків, і зазвичай переможець на повторних виборах стає ще більшим.

Мерсе каже, що аналогічно нападали також перемоги в останній опозиції в І окрузі.

Марта Нашалий В. розповіла газеті, що колишній мер І округу Тамаш Надь Габор особисто повідомив йому, що заперечення було подано в четвер вдень. Однак новий міський голова ще не отримав жодного повідомлення, тож він не знає точно, яке заперечення було зроблено проти результатів виборів.

Пропагандистські ЗМІ не повідомлятимуть про те, що Фідес не може бути впевненим, що вони втратили владу, поділіться цим повідомленням, щоб усі могли ще бачити, як мерзенний!

Дякуємо, що поділилися нашими публікаціями! Нехай поширюється правда, а не Хабонська пропаганда!

fecsego.eu/HírHugó

Leave a Reply 151 megnézve, 1 alkalommal mai nap |