< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Brutális kiütéssel dőlt el a félnehézsúlyú világbajnoki öv sorsa

| Mobile | RSS

Brutális kiütéssel dőlt el a félnehézsúlyú világbajnoki öv sorsa

2019. november 6. | hozzászólás | Sport

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásSzergej Kovaljovot pályafutása során harmadjára tudták KO-zni.

Vasárnap hajnalban életében harmadjára szenvedte el azt a csúfságot Szergej Kovaljov, hogy kiütötték egy bokszmeccsen. A WBO félnehézsúlyú világbajnoki övéért Saul Álvarez “Canelóval” csapott össze a 36 éves orosz és bár jól állt a 11. menetben, a kötelek között végezte.

A meccsen inkább Kovaljov irányított nagyobb ütőtávjának hála, a mexikói inkább kitéréssel operált és időnként bevitt egy-egy komolyabb ütést. Hosszú távon úgy tűnt az orosz kalkulált jobban, de a 11. menetben már egyértelműen Canelo volt frissebb és először egy komoly balhoroggal gyengítette ellenfelét, majd két brutális ütéssel intézte el Kovaljovot. A kötelek közé rogyó világbajnokot azonnal leléptette a bíró.

Kovaljovot korábban csak Andre Ward és Eleider Álvarez tudta kiütni, egyébként pályafutása mindössze negyedik vereségét szenvedte el. Canelo viszont már a negyedik súlycsoportban szerzett világbajnoki övet pályafutása során.

Kiemelt kép: Steve Marcus/Getty Images

fecsego.eu/Hír24.hu

Leave a Reply 116 megnézve, 2 alkalommal mai nap |