< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Baranyi: rettegnek a ferencvárosiak, hogy lányokat fognak megerőszakolni Erdogan magániskolája miatt((Baranyi: Les Franciscains craignent de violer des filles pour l’école privée d’Erdogan

| Mobile | RSS

Baranyi: rettegnek a ferencvárosiak, hogy lányokat fognak megerőszakolni Erdogan magániskolája miatt((Baranyi: Les Franciscains craignent de violer des filles pour l’école privée d’Erdogan

Nem szomorkodik Baranyi Krisztina amiatt, hogy nem kapott bizottsági helyet a Fővárosi Közgyűlésben, helyette már egy rendeletmódosításon dolgozik, ami a parkolásüzemeltetést érintené – egyebek mellett ezt mondta el az ATV Start című műsorban. Ferencváros polgármestere azt is hozzátette, az emberekben nyomott hagyott a migránsok elleni propaganda, és már Erdogan magániskolájával kapcsolatban is olyan félelmek jelennek meg a helyiek körében, hogy lányokat fognak megerőszakolni.

Nem kapott bizottsági helyet Baranyi Krisztina a Fővárosi Közgyűlésben. Ferencváros ellenzéki polgármestere azonban nem búslakodik. Mint mondta, kerületében éppen elég munkája van.

Az viszont meglepte – ismeret el az Azonnalinak adott interjújában –, hogy a ferencvárosi közgyűlésből kiszoruló Pál Tibor munkájára előbb számítanak a fővárosi bizottságokban.

A Momentum felajánlását gálánsnak tartja, de nem fog élni vele.

Ezzel kapcsolatban a politikus az ATV Start című műsorban elmondta, hogy ez egyáltalán nem viseli meg, ugyanis enélkül is fog tudni dolgozni a közgyűlésben. Mint mondta, egy hete vette át jogerősen Ferencváros irányítását, azóta pedig már hozzákezdett a kerület dolgainak rendbehozásához. A IX. kerület polgármestere azt is hozzátette, hogy jelenleg egy rendeletmódosításon dolgozik a parkolásüzemeltetéssel kapcsolatban, amivel szerinte megelőzhető lenne, hogy kilopják a parkolási pénzeket Budapestről. Emlékeztetett arra is, hogy az elmúlt 30 évben több tízmilliárd forintot loptak ki pártokhoz köthető oligarchák. Bár nem csalódott, de úgy gondolta, hogy az emberek felhatalmazásából megválasztott polgármesterek is kapnak bizottsági helyet a közgyűlésben. Baranyi azt is elmondta, hogy ő más párt kvótáján keresztül nem szeretne bekerülni, holott kedves gesztusnak találta azt, hogy a Momentum a saját kvótájára ajánlott fel neki helyet.

Közben a politikus Pintér Sándor belügyminiszterhez fordult Erdoğan török elnök budapesti magániskolája miatt. Levelében pár napja kifejtette, hogy a intézmény mögött álló alapítvány biztonsági kockázatot jelenthet, miután a sajtóhírek szerint terrorszervezetekkel állhat kapcsolatban.

Ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a mai napig nem kapott választ a belügyminisztertől. Mint mondta, sokan beszélnek erről a kerületben, és egyben nagy riadalmat is keltett.

2014-től kezdve arról szól a közélet egy része, hogy rettegni kell a migránsoktól, ami nyomot hagyott az emberekben. Már most elkezdődtek azok a pletykák – tette hozzá –, hogy majd megerőszakolják a gyerekeket.

fecsego.eu/atv.hu

Baranyi: Les Franciscains craignent de violer des filles pour l’école privée d’Erdogan
8 novembre 2019 | Messages | Salle de presse de l’UE, europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, Chatter news

Krisztina Baranyi n’est pas attristée par le fait qu’elle n’a pas obtenu de siège à un comité à l’Assemblée métropolitaine, mais travaille plutôt sur un changement de réglementation qui affecterait le stationnement – elle a notamment déclaré à ATV Start. Le maire de Ferencváros a également ajouté que la propagande contre les migrants déprimait la population et que les locaux craignent déjà que l’école privée d’Erdogan soit violée.

Krisztina Baranyi n’a pas obtenu de siège à l’Assemblée générale de Budapest. Mais le maire de l’opposition de Ferencváros n’est pas attristé. Il a dit qu’il avait juste assez de travail dans son district.

Mais il s’étonne - comme l’a reconnu dans son entretien avec Immediate - que le travail de Tibor Pál, exclu de l’Assemblée générale des franciscains, soit attendu pour la première fois dans les comités de la capitale.

Il considère l’offrande de Momentum comme galante, mais ne vivra pas avec elle.

À cet égard, le politicien a déclaré à ATV Start qu’il ne le supporterait pas du tout, car il pourrait travailler à l’assemblée générale sans cela. Il a déclaré qu’il avait pris le contrôle final de Ferencváros il y a une semaine et qu’il avait depuis commencé à mettre de l’ordre dans ses affaires. IX. Le maire du district a également ajouté qu’il travaillait actuellement sur un amendement au règlement sur la gestion du stationnement, qui, selon lui, empêcherait le vol d’argent de stationnement à Budapest. Il a également rappelé que les oligarques affiliés à un parti politique avaient volé des dizaines de milliards de dollars au cours des 30 dernières années. Bien que pas déçu, il pensait que les maires, élus par le peuple, obtiendraient un siège à l’assemblée générale. Baranyi a également déclaré qu’il ne voulait pas entrer dans le quota d’un autre parti, bien qu’il ait trouvé agréable de dire que Momentum lui offrait son propre quota.

Pendant ce temps, l’homme politique s’est tourné vers le ministre de l’Intérieur, Sándor Pintér, au sujet de l’école privée du président turc Erdoğan à Budapest. Dans sa lettre il y a quelques jours, il a expliqué que la fondation de l’institution pourrait poser un risque pour la sécurité après avoir été liée à des organisations terroristes dans la presse.

Il a déclaré qu'il n'avait pas reçu de réponse du ministre de l'Intérieur à ce jour. Comme il l'a dit, beaucoup de gens dans le district en parlent et cela a également provoqué une grande inquiétude.

À partir de 2014, une partie de la vie publique concerne la peur des migrants, qui a laissé une marque sur la population. Des rumeurs ont commencé, at-il ajouté, selon lesquelles des enfants seraient violés.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 55 megnézve, 1 alkalommal mai nap |