< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Amerikában is téma Kiss-Rigó püspök 14 milliárd Ft közpénzből épült luxusarénája!

| Mobile | RSS

Amerikában is téma Kiss-Rigó püspök 14 milliárd Ft közpénzből épült luxusarénája!

Amerikában is téma Kiss-Rigó püspök 14 milliárd Ft közpénzből épült luxusarénája!
Meleg fogadtatásban részesült a szegedi egyházmegye futballstadionjának felavatásán tartott gálán Placido Domingo, de azért a taps nem volt olyan lelkes, mint vasárnap Salzburgban.

Mint emlékezetes, az énekest azzal vádolják, hogy az elmúlt években 9 nőt molesztált. Erről az énekes most – írásban – azt közölte, hogy az állítások igencsak zavaróak és pontatlanok. Ő maga azt hitte, hogy ami részéről történt, abba beleegyeztek az érintettek – írja a The Washington Post cikkét szemléző Népszava.

A jelentés hozzáteszi, hogy a MeToo mozgalom nem igazán tudott kibontakozni Magyarországon, ahol vezető politikusok bírálatokat váltottak ki, mivel nyilatkozataikat a nők megalázásaként lehetett értékelni. A kormánymédia pedig a mostani koncert kapcsán többnyire nem is említette meg a vádakat.

Az ellenzéki média inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy 14 milliárd forintnyi közpénzből épült meg a szegedi sportközpont. A tulajdonos a helyi egyházmegye, amelynek vezetője, Kiss-Rigó László püspök Orbán Viktor politikájának odaadó híve, ideértve a bevándorlás heves elutasítását.

Forrás: Hírklikk

forrás:facebook/HUNGARIANTIMES.HU
Leave a Reply 43 megnézve, 1 alkalommal mai nap |