< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Világhírű milliárdos is pályázik az USA elnöki székére//A world-famous billionaire is also applying for the US presidency

| Mobile | RSS

Világhírű milliárdos is pályázik az USA elnöki székére//A world-famous billionaire is also applying for the US presidency

Bloomberg péntek este, a határidő lejárta előtti órákban adta le a szükséges dokumentumokat a déli Alabamában.

Michael Bloomberg amerikai üzletember, volt New York-i polgármester hivatalosan is bejelentette pénteken, hogy indul a Demokrata Párt elnökjelöltségéért.

A 77 éves milliárdos vállalkozó már be is adta az elnökjelöltségért folytatandó küzdelemhez szükséges dokumentumokat Alabamában.

Bloomberg, aki márciusban még nagyon határozottan állította, hogy nem indul a Demokrata Párt elnökjelöltségéért, sőt, visszavonul a politikától is, csütörtökön az egyik közeli munkatársa révén tudatta újságírókkal, hogy mégis fontolgatja az indulást. Howard Wolfson az amerikai sajtóhoz küldött elektronikus levelében akkor még azt írta, hogy a politikus még nem hozta meg a végleges döntést.

Világhírű milliárdos is pályázik az USA elnöki székére

A milliárdos Bloomberg péntek este, a határidő lejárta előtti órákban adta le a szükséges dokumentumokat a déli Alabamában. A The New York Times című lap elemzése szerint döntésével

fecsego.eu/propeller.hu

A world-famous billionaire is also applying for the US presidency

November 10, 2019 | Posts | EU Press Room, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chatter news

Bloomberg handed over the required documents in southern Alabama in the hours before the deadline.

US businessman Michael Bloomberg, a former New York mayor, officially announced Friday that he will run for the Democratic Party presidential nomination.

The 77-year-old billionaire entrepreneur has already submitted the necessary documents to fight for the presidential nomination in Alabama.

Bloomberg, who in March was still very firm in his assertion that he would not run for the Democratic Party’s presidential nomination, and even retires from politics, told reporters on Thursday that he was considering a departure through a close associate. At the time, Howard Wolfson wrote in an email to the American press that the politician had not yet made the final decision.
A world-famous billionaire is also applying for the US presidency

Billionaire Bloomberg handed over the necessary paperwork in southern Alabama in the hours before the deadline. According to an analysis by The New York Times

fecsego.eu/propeller.hu

Leave a Reply 83 megnézve, 1 alkalommal mai nap |