< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Kuncze Gábor: Orbán keleten nem nyugszik, nyugaton meg nem kel(l)!

| Mobile | RSS

Kuncze Gábor: Orbán keleten nem nyugszik, nyugaton meg nem kel(l)!

kuncze-gabor
fotó: facebook

Írta: Láng Viktória -2019.10.203576 0

Kuncze Gábor és Lendvai Ildikó az ATV esti műsorában beszélgetett Rónai Egonnal, ahol azt a témáz járták körül, hogy mi haszna Orbán Viktornak a Türk-kapcsolatból: pénz, dicsőség, máshol nincs már rá “fizetőképes kereslet”?

Mit nyer….?

Lendvai Ildikó szerint Orbán, aki igyekszik európai méretű politikusnak eladni magát,

“részben az is, mert annyi bajt csinált…”

azt a politikát folytatja, hogy a nyugati orientációhoz teremt egy keletit, – csupa diktátorokból: Erdogantól Nazarbajevig – kell neki a politikai ellensúly. Az egész vircsaft Törökország miatt zajlik, ott van a “kebelbarát”, Erdogan.

“Mindez semmi ahhoz képest, hogy véres a keze…”

putyin-orban-erdogan

Gábor György: Putyin contra Erdogan? Orbán = Goldoni: Két úr szolgája?A bakui Türk Tanácson (mit is keres ott Orbán Viktor?) Erdogan a szíriai offenzívával kapcsolatban megköszönte Orbánnak Magyarország kiállását Törökország mellett. 1. Én nem álltam ki Törökország mellett, úgyhogy nekem nem jár köszönet! 2. Mai hír, hogy a kurdok, minden más lehetőség híján, az oroszok támogatását kérték, s a hírek szerint meg is kapták azt. […]

Ott még elhiszik, hogy Orbán az uniót képviseli

Orbán egy közép-európai Napkirály, keleten nem nyugszik, nyugaton nem kel(l)

-véli Kuncze Gábor.

orban

Orbán meghibbant, vagy csak Önt nézi dilisnek? – Magyarországon nincs kipcsak, kun vagy kazah nemzetiségi önkormányzat!A vasárnapi pofon előtt is felvetődtek kétségek afelől, hogy a magyar miniszterelnök jóban van-e a valósággal, de amikor elviharzott kipcsak-ügyben türkködni és ott beígért nemzeti közforintjainkból fejünként -árfolyamtól függően- 17.600.- forintot olyan nemzetiségi önkormányzatoknak is, amik nincsenek Magyarországon, akkor már azok is megtorpantak a feltétlen hitben, akik eddig a vuduzottak táborát erősítettél. Kipcsak-szál Orbán Viktor […]

Összeesküvéselmélet-kedvelők, figyelem!

Lendvai Ildikó szerint

Orbán Viktor érdekelt abban, hogy a migráció ne szűnjön meg.

Egyelőre az a Fidesz-kommunikáció, hogy Erdogan nem Európa felé nyit folyosót a menekültek előtt, de a mostani véres intervenciónak az az eredménye, hogy újabb emberek jönnek, máris 300.000 ember kényszerül menekülni.

“Otthon Erdogan azt meséli, hogy a nagy Oszmán birodalmat fogja helyreállítani, aminek Észak-Szíria a része volt….

-tette hozzá az SZDSZ volt elnöke, aki szerint katonai sikerekkel akarja stabilizálni az otthoni helyzetét a török elnök.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézhetik meg.

fecsego.eu/Városi Kurir

Leave a Reply 51 megnézve, 1 alkalommal mai nap |