< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Még egy menetet sem élt túl a legrosszabbnak tartott bokszoló

| Mobile | RSS

Még egy menetet sem élt túl a legrosszabbnak tartott bokszoló

2019. november 20. | hozzászólás | Sport

Rendben!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásA kommentátorok is elnevették magukat a mozgása láttán.

Tavaly novemberben elég nagyot szólt Emanuel Williams debütálása a profik közt, bár nem biztos, hogy úgy, ahogy azt a sportoló szerette volna. Olyan maradandó bunyót nyomott le, hogy a SportBible egy év után újra elővette a John Rincon elleni találkozóját.

Az oklahomai gálán az amerikai elég furcsa mozgásával és ütéseivel tűnt fel, még a kommentátorok is többször felnevettek a közvetítés során. A helyzetén csak rontott, hogy már az első menetben benyelt egy olyan testütést, ami után nem tudta folytatni, majd senki sem sietett a segítségére – akkor sem, amikor már leintették a mérkőzést, ő viszont még fájdalomtól gyötörve a ring padlóján feküdt.

Ez volt a debütáló mérkőzése:

Sokan úgy könyvelték el, mint a világ legrosszabb bokszolóját, és a helyzet az, hogy az eredményei alapján tényleg nem annyira fekszik neki a profik világa. Két mérkőzése volt azóta, az egyik nyáron, a másik november 1-jén, de mindkettő elveszítette – ezeken is az első menetekben ütötték ki, azaz még nem sikerült végigbokszolnia egy etapot sem.

fecsego.eu/hír24.hu

Leave a Reply 542 megnézve, 2 alkalommal mai nap |