< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Bujálkodást ígért a zalai háziasszony, a férfi pénze bánta!

| Mobile | RSS

Bujálkodást ígért a zalai háziasszony, a férfi pénze bánta!

Szerző: O.L.K.T

Egy férfi november 08-án 10 óra körül vendégségbe érkezett ismerőse iklódbördőcei családi házába, ahol ismerősével, és az ő volt élettársával, egy büntetett előéletű 47 éves nővel együtt a későbbi áldozat pénzén vásárolt piákból italozni kezdtek.
Fél 11 felé megérkezett a postás, akitől a férfi átvett, majd a nő által is láthatóan a pénztárcájába tett 54.000 forintnyi készpénzt, a pénztárcáját pedig a nadrágja zsebébe tette.

Ezt követően folytatták az ivást, majd dél körül a férfi és a nő intim együttlét céljából bementek a ház szobájába, ahol a férfi levetkőzött, és az ágyba feküdt.
Ekkor a hölgyike a fotelről felkapta a sértett nadrágját, azzal kifutott a házból, az udvaron a nadrágban lévő pénztárcából kivett 54.000 Ft készpénzt, majd a nadrágot és a pénztárcát hátrahagyva a pénzzel együtt távozott, a pénzt elköltötte.

Az ügyben a Lenti Járási Ügyészség a nőt, mint különös visszaesőt lopás vétségének elkövetése miatt vádolta meg – tájékoztatta honlapunkat dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivője.
Forrás:Letenyemedia

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 102 megnézve, 2 alkalommal mai nap |