< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Lépett az ellenzéki polgármester, kiteszi a fideszes, Hoppál Pétert a pécsi városházáról

| Mobile | RSS

Lépett az ellenzéki polgármester, kiteszi a fideszes, Hoppál Pétert a pécsi városházáról

168 óra

2019. december 1.

SZERZŐ: ÁGOSTON ZOLTÁN

Egy előterjesztés szerint a pécsi önkormányzat nevében Péterffy Attila független polgármester szerződést bont az Országgyűlés Hivatalával, és Hoppál Péterrel, a város fideszes parlamenti képviselőjével, akinek ezentúl nem bérelhet irodát a városházán többé. Az erről szóló előterjesztést az önkormányzat költségvetési és gazdasági bizottságában nyújtották be – derül ki a Pécsi Stop cikkéből.  

Hoppál Péternek 2018 decembere óta bérelt egy három helyiségből álló 84 négyzetméteres irodát az Országgyűlés Hivatala havi 250 ezer forintért. A határozatlan idejű szerződés felmondását átszervezéssel indokolják, az önkormányzat idegen tulajdonban lévő épületekben elhelyezett hivatali egységeket visszaviszik a városházára. Az elválásnak egyébként nincs semmiféle akadálya, a szerződésben az áll, hogy a bérlő és a bérbeadó is indoklás nélkül felmondhatja.

A Pécsi Stop szerint Hoppál Péternek felajánlottak egy cserelakást. Ő az a fideszes képviselő, aki azzal ünnepelte a magyar kultúra napját, hogy múzeumtól elkért festményeket függesztett ki a pécsi irodájában.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 123 megnézve, 1 alkalommal mai nap |