< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, Közélet / Blog article: Lendvai biztos forrásból tudja: Orbán nemsokára távozik

| Mobile | RSS

Lendvai biztos forrásból tudja: Orbán nemsokára távozik

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke ismét egy remek fricskát adott a Fidesznek. Legújabb írásában rávilágított arra, valójában mennyire is következetlen a Fidesz politikája. Íme:

A kulturális bizottság fideszes elnöke (a teljes Fidesz-média kórusával egybehangzóan) bejelentette, hogy Gothár zaklatási ügye miatt a Katona József Színház igazgatójának is távoznia kell.

Nekem ugyan minden zaklatóról -legyen bármilyen világnézete- sötét véleményem van, de (a Gothárt a színházból eltávolító) Máté Gábor igazgatóval más a bajuk. A szabad és független szellemű Katona már régen szúrja a szemüket.

De a javaslat azért megfontolandó. Velem lehet beszélni. Jó, legyen így: minden sz@xuális botrány miatt az elkövető mellett távozzon a főnöke is. Akkor Borkai után most nyilván Orbán is csomagol. Csak soká tart neki, mert sok a cucca.

A propaganda média nem fogja leközölni Lendvai Ildikó zseniális írását, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mennyire is következetlen a Fidesz politikája.

fecsego.eu/HírHugo

Leave a Reply 75 megnézve, 1 alkalommal mai nap |