< Böngészés > Főoldal / andrasne.szontagh@europarl.europa.eu, epbudapest@europarl.europa.eu, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Magyarország 2020-ban megkezdi a kilépést az EU-ból, 375 forint lesz az euró – jósolja a Saxo Bank vezető közgazdásza//Hungria deixará a UE em 2020, 375 forints euro – prevê economista-chefe do Saxo Bank

| Mobile | RSS

Magyarország 2020-ban megkezdi a kilépést az EU-ból, 375 forint lesz az euró – jósolja a Saxo Bank vezető közgazdásza//Hungria deixará a UE em 2020, 375 forints euro – prevê economista-chefe do Saxo Bank

168 óra

2019. december 4.

  • – SZERZŐ: 168 ÓRA

Magyarország sztorija is bekerült a Saxo Bank minden évben elkészített, következő évre vonatkozó 10 leginkább meghökkentő jóslata közé.

Ez a lista olyan sztorikat tartalmaz, amelyek bekövetkezésének csekély az esélye, de óriási lehet a piaci hatása

– írja a Portfolio.

A magyar sztorit a Saxo vezető közgazdásza, Steen Jakobsen írta az anyagba, szerinte Magyarország 2020 végéig lépéseket tehet az EU-ból való kilépésre, hiszen

annyira eldurvulnak majd a viták Brüsszellel és az EU-pénzek is megcsappannak, mindez pedig a befektetők megriadása miatt 375-ig lökheti majd a forintot az euróval szemben.

Megvédtük az országot: budapestiek állnak sorba a kenyérgyár előtt 2021 tavaszánFotó: Youtube

A magyar kormány narratívája mindezzel együtt az, hogy az ország csak megvédi magát, védi a kultúráját és védi magát a tömeges bevándorlástól és közben megtartja magának a jogot, hogy saját sorsáról döntsön.

Egy nyitott gazdaság elszigetelődő kormánnyal, bevándorlással és médiakontrollal együtt azonban fenntarthatatlan helyzetet jelent,

de közben a szemben álló felek nem fognak tudni 2020-ban sem megbékélni, hiszen halad tovább a 7-es cikk szerinti jogállamisági eljárás az EU rendszerében – vázolja a 2020-as kilátást Jakobsen.

fecsego.eu/168 óra

Hungria deixará a UE em 2020, 375 forints euro – prevê economista-chefe do Saxo Bank

4 de dezembro de 2019 | Posts | andrasne.szontagh@europarl.europa.eu, epbudapest@europarl.europa.eu, Sala de Imprensa da UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Talking News
168 horas
4 de dezembro de 2019

  • AUTOR: 168 HORAS
    A história da Hungria também foi incluída nas 10 previsões mais surpreendentes do Saxo Bank para o ano seguinte.

Esta lista contém histórias que dificilmente ocorrerão, mas que podem ter um enorme impacto no mercado

Grava portfólio.

A história húngara foi escrita pelo economista-chefe do Saxo, Steen Jakobsen, que disse que a Hungria poderia tomar medidas para deixar a UE até o final de 2020.

os debates com Bruxelas ficarão tão difíceis e o dinheiro da UE cairá, o que poderia levar o forint para 375 contra o euro devido ao alarme dos investidores.

Defendemos o país: as pessoas de Budapeste estão diante de uma fábrica de pão na primavera de 2021Foto: Youtube

Ao mesmo tempo, a narrativa do governo húngaro é que o país apenas se defende, defende sua cultura e se protege da imigração em massa, mantendo o direito de decidir seu próprio destino.

No entanto, uma economia aberta com governo insular, imigração e controle da mídia é uma situação insustentável,

mas, enquanto isso, as partes opostas não serão capazes de se reconciliar em 2020, à medida que o Estado de Direito do Artigo 7 prosseguir no sistema da UE – descreve as perspectivas de Jacobsen para 2020.

fecsego.eu/168 horas

Leave a Reply 73 megnézve, 1 alkalommal mai nap |