< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Közélet / Blog article: Karácsony Gergely főpolgármester úr és Dr. László Imre XI. kerületi polgármester úr részére

| Mobile | RSS

Karácsony Gergely főpolgármester úr és Dr. László Imre XI. kerületi polgármester úr részére

2019. december 6. | hozzászólás | EU Sajtószoba, Közélet

Tisztelt Főpolgármester úr!
Tisztelt Polgármester úr!


A Dél-budai Centrumkórház felépítésének elutasítása miatt az ország polgárainak felháborodása fokozódik. Sajnálatunkra úgy tűnik, hogy Önök fontosabbnak tartják a pártérdekű erőfitogtatást, mint a beteg emberek sorsát.


Ismét emlékeztetni szeretnénk arra, hogy a kormány olyan pénzügyi keretet biztosított a Centrumkórházak építéséhez, amelynek országos hatása pozitív változást hozhat a magyar emberek betegellátása területén.


Önök így milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg.


Annak idején a balliberális kormányzat csak a vizit díj bevezetéséig és a betegágyak mellé kihelyezendő trezorokig jutott.

Ezt szégyellni most sem késő!


Az orvostársadalom hű a hippokratészi esküjéhez, neves professzorok és szakértők állnak értetlenül a „kórházstop” előtt. Az emberek döbbenten fogadják a közjó elvetését, és közben a kormány felé megnyilvánuló pénzügyi zsarolási kísérleteket.


A CÖF-CÖKA a „Centrumkórház” támogatására szolgáló digitális aláírási ívén eddig már több mint 11.500 érvényes aláírást regisztrált.


Talán nem késő a „kórházstopot” visszavonni és az embereknek ezzel békés karácsonyt kívánni.


CÖF-CÖKA vezetősége

Leave a Reply 78 megnézve, 1 alkalommal mai nap |