< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: A német tv-ben jelentették ki, hogy nincs szükség a Fideszre!))La TV tedesca ha annunciato che non è necessario Fidesz!

| Mobile | RSS

A német tv-ben jelentették ki, hogy nincs szükség a Fideszre!))La TV tedesca ha annunciato che non è necessario Fidesz!

Orbán Viktor azzá a kellemetlen és cikki politikussá vált az európai politikában, akitől minden komolyan vehető európai vezető igyekszik elhatárolódni és kijelenteni, hogy ő nem egy gyékényen árul vele.

A legnagyobb jobboldali európai közösség, az Európai Néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber a német közszolgálati tévében arról beszélt, hogy mit tenne abban az esetben, ha csak a populista Fidesz szavazataival szerezhetné meg az Európai Bizottság elnöki posztját.

Az európai jobboldali vezető kijelentése jól mutatja az Orbáni-politika vállalhatatlanságát: “akkor inkább nem vállalja a tisztséget, mert nem akarja, hogy jobbról válasszák meg, a középet akarja képviselni.

Hozzátette, ha Európa jövőjéről van szó, akkor világossá akarja tenni, hogy a közép a domináns. “Nem a baloldali szélsőségek, a kommunisták, és nem a jobboldali szélsőségek, a nacionalisták.”

Ezt olvasta már? Évtizedek óta nem látott gyűlölködésbe hergelte a magyar társadalmat az Orbán-kormány!

Ezzel a kijelentésével kvázi Orbán Viktort leszélsőjobboldali-nacionalistázta, az a Menfred Weber, akiről a Fidesz még 2018. őszén bőszen hirdette a propaganda médiáiban, hogy mekkora nagy szövetségese Orbánnak.

A Fidesz Néppárti tagságát március 20-án függesztették fel, onnantól már nincs beleszólása a Néppárt döntéseibe. Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, Orbán nem csak Európában, de már Afrikában is ciki politikusnak számít.

Egy portugál lap írta meg, hogy az angolai útja azért maradt el Orbánnak, mert a dél-afrikai ország miniszterelnökének vállalhatatlan az Orbáni-politika és nem szeretett volna vele együtt mutatkozni.

Nekünk ezek után nem marad más hátra, mint minden Fidesz-szavazó honfitársunknak feltenni a kérdést: el kell döntened a pártod vagy a hazád a fontosabb!

fecsego.eu/Hírhugó

La TV tedesca ha annunciato che non è necessario Fidesz!

12 dicembre 2019 | Messaggi | epbudapest@europarl.europa.eu, Sala stampa dell’UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chatter news

Viktor Orbán è diventato un politico scontento e cinico nella politica europea, da cui ogni serio leader europeo cerca di prendere le distanze e afferma di non venderlo male.

Manfred Weber, il massimo candidato della comunità europea di destra per il Partito popolare europeo, ha parlato alla televisione pubblica tedesca di cosa farebbe se potesse vincere la presidenza della Commissione europea solo con i voti del populista Fidesz.

La dichiarazione del leader europeo di destra illustra l’incapacità della politica di Orbán: “non vuoi entrare in carica perché non vuoi essere eletto da destra, vuoi rappresentare il centro.

Ha aggiunto che quando si tratta del futuro dell’Europa, vuole chiarire che il centro è dominante. “Non gli estremisti di sinistra, i comunisti, non gli estremisti di destra, i nazionalisti.”

L’hai già letto? Il governo di Orbán ha istigato la società ungherese in un odio senza precedenti per decenni!

Con questa affermazione, il quasi-Viktor Orbán era un nazionalista estremista di destra, Menfred Weber, che Fidesz pubblicizzava generosamente nei media di propaganda nell’autunno del 2018 come suo grande alleato di Orbán.

L’adesione di Fidesz al Partito popolare è stata sospesa il 20 marzo e non avrà più voce in capitolo nelle decisioni del Partito popolare. Come riportato dalla notizia Hugo, Orbán è un politico cinico non solo in Europa ma anche in Africa.

Un giornale portoghese ha scritto che Orbán ha perso il suo viaggio in Angola perché il Primo Ministro del Paese sudafricano non è stato in grado di impegnarsi nella politica di Orbán e non ha voluto presentarsi con lui.

Tutto ciò che dobbiamo fare è chiedere a uno dei nostri compatrioti elettori di Fidesz: devi decidere il tuo partito o il tuo paese!

fecsego.eu: newsgroup

Leave a Reply 101 megnézve, 1 alkalommal mai nap |