< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Érdekes papír fecnit kaptunk a levelesládánkba Baksról, ami Kiss–Rigó László megyéspüspök Urról „tájékoztat”

| Mobile | RSS

Érdekes papír fecnit kaptunk a levelesládánkba Baksról, ami Kiss–Rigó László megyéspüspök Urról „tájékoztat”

Fel vagyok háborodva, hogy merészel Ön egy ilyen mocskos levelet írni, amelyben Dr. Kiss Rigó László megyéspüspök Úr van célkeresztben. Amit állít az hazugság, Kikérem a Püspök Úr nevében, mint  a Teológia kar Tanári szak (MA)  volt hallgatója!

Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a Püspök Úr elismerést kapott Orbán Viktor Miniszterelnök Úrtól. Ez nem véletlen. Amióta a Püspök Úr Szegeden van, erősödött hitben, létszámban a hívók száma, többen járunk templomba. Mi hiszünk az élő Istenben! A legfontosabb Isteni parancs: – a SZERETET!

Gigantikusan fejlődött Szegeden a hitélet, az emberek szeretete egymás iránt, békében s boldogságban telnek az évek… Ilyen emberekre – mint Ön- nincs szükség.

 Tudom, Isten minden megbocsát. Javaslok valamit Önnek: – Menjen el a szentmisére s gyónja meg a tettét. Erről a plébános Úr senkit nem tájékoztat, mivel köti a gyónástitok.

-oil-

Leave a Reply 295 megnézve, 1 alkalommal mai nap |