< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: EZÚTTAL A SZERBIAI GYEREKEK PÉNZÉT LOPTÁK EL A GYERMEKFILHARMÓNIA KONCERTJE KÖZBEN

| Mobile | RSS

EZÚTTAL A SZERBIAI GYEREKEK PÉNZÉT LOPTÁK EL A GYERMEKFILHARMÓNIA KONCERTJE KÖZBEN

Ezúttal a szerbiai gyerekek pénzét lopták el a Gyermekfilharmónia koncertje közben

Vasárnap este ismeretlen személy a Gyermekfilharmónia koncertje közben a Száva Központ öltözőjéből ellopta a fellépő gyerekek pénzét.

A hírt Ljubiša Jovanović, a Gyermekfilharmónia igazgatója közölte Facebook-profilján.

„Gyönyörű koncertet adtak az én/mi Gyerekfilharmóniánk a telt házas Száva Központban! És mindez nagyon szép lenne, ha valaki a koncert ideje alatt nem lopta volna el az öltözőben hagyott hátizsákokból, nadrágzsebekből és pénztárcákból a gyerekek pénzét.

Na, ILYEN országban élünk mi.

Elkeseredett, szomorú vagyok, ahelyett, hogy örülnék és boldog lennék” – írta többek között az igazgató, aki azt is hozzátette, nemrég hasonló eset történt szintén a Száva Központban az Európa Öröme fesztiválon: akkor a koncert alatt a külföldi gyerekek pénzét lopta el ismeretlen tettes.

Jovanović szerint a mostani eset után elengedhetetlen, hogy a Száva Központ biztonsági szolgálata és az intézmény vezetői egy összehangolt akció során visszaadják a gyerekeknek az ellopott pénzt.

fecsego.eu/Szárad Magyár Szó

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |