< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Bayer Zsolt szerint a Békemenet bármikor hajlandó levonulni Tompára

| Mobile | RSS

Bayer Zsolt szerint a Békemenet bármikor hajlandó levonulni Tompára

SZERZŐ: 168 ÓRA

„Ha szükség lesz rá, akkor oda kell mennünk, haladéktalanul, hogy segítsünk a határőreinknek, rendőreinknek. Nem fegyverrel, nem erőszakkal, pusztán a jelenlétünkkel. Lássák a migránsok, hogy sokan vagyunk, és nem akarjuk beengedni őket” – kongatta meg a vészharangot új blogbejegyzésében Bayer Zsolt.

A publicista – aki a ma reggeli Magyar Nemzetben egyébként szerencsétlen pedagógusok körmére nézett – a blogban arról ír, hogy a déli határnál majd megjelenik több menekült és „mindenki sírni fog, és hülye táblákat emelgetni”, a menekült gyerekektől, az anyjuktól kezdve a tévéseken át a civil szervezetekig mindenki sírni fog a kamerák előtt és ezt persze nem lehet hagyni.KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2020. február 7.

Bayer Zsolt alaposan nekiment a fasiszta írók ellen tiltakozó pedagógusoknak

„Lesz nagy hang, hogy ítéljék el Magyarországot és persze a magyar kormányt, s leginkább Orbán Viktort, amiért „ilyen kegyetlen” ezekkel a szegény „menekültekkel” – boncolgatta.

Tehát, Bayer szerint akár

egy új Békemenet is indokolt lehet. 

Mint írja, „mostantól, a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e.

Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén”, fűzte hozzá.

Annak még persze külön bekezdést szentelt, hogy a mostaniakkal szemben 1956-ban minden magyar menekült törvény- és szabálykövető volt, „ők tényleg menekültek voltak”.

fecsego.eu/168. óra

Leave a Reply 67 megnézve, 1 alkalommal mai nap |