< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: III.Az AlföldiVíz Békéscsaba látványos kabaréja avagy 2020, február 12 -én 7 óra 8 perckor megérkeztek a Kisteleki AlföldiVíz 3 fős szakemberei. Az akna tetejéről ledobálták a védőtakarókat! Haver figyusz!

| Mobile | RSS

III.Az AlföldiVíz Békéscsaba látványos kabaréja avagy 2020, február 12 -én 7 óra 8 perckor megérkeztek a Kisteleki AlföldiVíz 3 fős szakemberei. Az akna tetejéről ledobálták a védőtakarókat! Haver figyusz!

2020, február 12 -én 7 óra 8 perckor megérkeztek a Kisteleki AlföldiVíz 3 fős szakemberei. Az akna tetejéről ledobálták a védőtakarókat!

Haver figyusz!

Képzeld el, az egyik kék ruhás szerelő beleugrott az aknába. Megint iszol haver! Kortyolgatsz? Figyelj haver! Arra lettem figyelmes, haver figyusz! Tornászik az aknába! Rángatja a vízóra zárócsapját, tudod haver azt a kékelzárót! Képzeld el, egyszer csak fel állt! Rámnézett,s fennhangon kijelentette, nem megy az óra. Nem válaszoltam! Gyorsan megint legugult!
Vigyuszolj haver,ne igyálj már. Mozgatta a kék elzárót, s kijelentette nem mozog! A kolléga, Sanyi tudomásul vette! Látja szerkesztő Úr, nem megy az óra! Haver most figyelj!

Az ugri-bugri felállt, rám nézett most már szerényebb hangon:- nem megy az óra! Na mit szólsz haver. Ezután jött a Boros Úr!

Már megint alszól haver!
Tudom kivel csináltatta meg a kerticsapot! Nem hinném, hogy sok köze volna hozzá! Azt sajnálja, hogy nem magával!
Félre vonult lázongva..

Haver ne igyál már, hisz most jön a lényeg.

Az ugri-bugri mereven figyelte az órát. Sándor meg a kollégáját. Mondtam vegye le a kerticsap aknafedelét valamint győzödjön meg az alkatrész cseréjéről! Nem tette! Közben megmutattam az áfásszámlát. Sanyi, nem megy az óra! Nyisd ki a kerticsapot!

Oké! Haver figyusz! A római légió megérkezett!

Sanyi megy az óra. Zárd el a csapot
Felhívták a főnököt! Azonnal érkezik a góré! Boros magatehetetlenkedett. Zavarban volt! Közben összeraktam a keletkezett jegyzőkönyveket.A mesterek zavartan járkáltak a vízóra és a munkakocsijuk között.
Megérkezett Balázs a főnök!

Haver figyuszka. Köszönj szépen!

Az ugri-bugri felkiáltott. Nem megy az óra.

Eközben megérkezett az önkormányzat kocsija. Elszállították a vihar okozta letört ágakat! Polgármester Úr köszönöm a gyors intézkedését, valamint a segítséget!

Haver látod, amit nézel?

Elmondtam Balázsnak- a főnöknek- forgatókönyv részleteit! Ő sem volt kíváncsi a kicserélt kerticsapra! Nem adott utasítást hogy megnyissák a fedelet! Haver te is hallottad? Na, na mi van?

Odahajólt s bekukkantott a gödörbe! Az ugri-bugri:- nem megy az óra! Balázs a veleérkező női munkatársával felém fordulva közölte a jó hírt…nem megy az óra!

Sanyi odament a csaphoz, majd megnyitotta….Boros közelebb lépett s úgy tett mintha érdekelné a színjáték! Az ugri-bugri -haver figyelj- felkiáltott…megy az óra főnök!

Folytatjuk…

Leave a Reply 78 megnézve, 1 alkalommal mai nap |