< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Orbán spicli volt. Ez nyílt titok

| Mobile | RSS

Orbán spicli volt. Ez nyílt titok

Ezért nem szavazza meg soha a Fidesz a titkosítás feloldását

Közzétéve 2020 jan 25.

Megosztás

A napvilágot látott dokumentum szerint Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a Kádár diktatúrában a katonai elhárítás “kapcsolata” volt. Az osztályozási minősítése irreleváns, a besúgó az besúgó akkor is ha a tartója pl. “zöld” vagy “sárga” osztályba sorolja, és minősíti a hasznossága szerint.

Orbán Viktor aki még soha sem hazudott, soha nem is tagadta a terhére rótt csúcsnya vádat, hogy jelenett a diktatúra hatóságainak, így a szavahihetősége -legalább is ebben az ügyben – még megmaradt.Csak hogy ez egy súlyos kérdést vet fel!

Tudni kell, hogy 1990-ben a “szabadon választott parlament” képviselőinek összetétele különös képet mutatott, és ez a kép az idő múlásával egyre különösebbé válik! Az új parlament ugyan is 2/3-os többségben oylanokból állt, akik korábban is a parlamentben ültek, vagy az MSZMP csúcsairól irányították a parlamenti szavazókat. Persze a zászlójuk már nem az MSZMP volt, ideológiájuk nem a kommunizmus, hanem pl. a keresztény katolikus alapon álló jobboldali “tisztesség” (szép példáit látjuk ma) vagy a liberális kozmopolitizmus – ami a globális amerika barát internacionalizmus volt maga, de ezt akkor nem kötötték az orrunkra.A maradék 1/3-adban ott volt a Fidesz is, és Orbán Viktor is.

Csak hogy az egyharmad egyre másra ügynökbotrányokba keveredeik, ami azt a képet vetíti elénk, hogy abban a “nép által választott” csoportba többnyire a Kádári titkosszolgálatok ügynökei, vagy (mint egy nagy család) azok ivadékai lerültek.Ilyen balga lett volna a nép, hogy beszavazza az ügynököket? Nem hiszem.

Egyrészt mert ezzel a multtal egy képviselő sem kérkedett, tehát a multjuk ismeretlen volt az ország közönsége előtt. Másrészt az ügynökök mindent megtettek hogy a multjuk ne is derülhessen ki! Mai napság pedig a maradékaik oroszlánként küzdenek hogy amultjukat bizonyító iratok soha ne kerülhessenek ki a nyilvánosság elé.

De hiszen a legtöbb ügynök meghalt már, a parlamentben is egyre kvesebben veszik körül Orbánt a régi kollégák közül, akkor meg minek ez a nagy titkolózás?A titkolózás valószínü hogy a rendszerváltásnak nevezett disznóság körülményeinek feltárásával kapcsolatos. Hogy soha ne derüljön ki, hogy valójában szó se volt társadalmi felhajtóerőről, hogy valójában a pártok gyengécskék voltak bármiylen rendszer megingatásához, hogy a szereplőket “csak úgy” meg alkotta az akkori hatalom elitje, hogy a saját elitjénak törekvéseit megvalósíthassa..

De hogy is lehet ilyen közeget alkotni a társadalom ismeretlen tagjaiból?? Hát a titkoszsolgálatokkal! Azoknak vannak adataik, felmért keépességekkel rendelkező kapcsolataik, akik hajlandóak valami előnyért bármire! (Mint Orbán is például ahogy a mellékelt ábra mutatja) Csak a feladatot kell kiadni, és a lelkes spiclibanda máris népfelkelővé válik, a szabadság és a demokrácia született bajnokaként pocskondiázza a diktatúrát – lásd Orbán 1989-es híres beszéde- és a hatalom jogos várományosaként szólítja meg az országot, és abból a pozícióból is kezeli az embereket..Egy hatalmas jogellenes svindli, a titkosszolgálat által vezényelve!

Ez volt a “rendszerváltás” és semmi több. A “rendszerváltók” pedig úgy tűnik mind vamzerek, spiclik, besúgók, vagy ezek ivadékai. Mint az Orbán familia, ahogy azt a Lévai papa, meg az Orbán ügy összeoolvasása, és a miniszterelnök úr és családja bámulatos meggazdagodása is igazolja.A többi no comment..

forrás:OLKT

Leave a Reply 260 megnézve, 1 alkalommal mai nap |