< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: T. István és O. Viktor egyszerre fognak ezért börtönbe menni! – Kőkemény vádakat fogalmazott meg a DK

| Mobile | RSS

T. István és O. Viktor egyszerre fognak ezért börtönbe menni! – Kőkemény vádakat fogalmazott meg a DK

2020. 01. 04.

Tiborcz István és Orbán Viktor Fotó: Népszava.hu

A sajtóban megjelent tényállás szerint újra lecsapott a magyar adófizetőkre T. István, 33 éves budapesti lakos. – írja a DK.

A korábban korrupciógyanús közvilágítás-fejlesztési pályázatokkal, kastélyfelvásárlásokkal és kétes ingatlanügyekkel meggazdagodott elkövető ezúttal több mint 8 milliárd forint közpénzt kaparintott meg a Magyar Fejlesztési Bank hiteleként

. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint T. István (33) ismét O. Viktorral (56) fennálló rokoni kapcsolatát használhatta arra, hogy következmények nélkül jusson közpénzhez.

A gyanú szerint T. István és őt segítő rokona széles, a magyar államigazgatásra is kiterjedő kapcsolati hálóval rendelkeznek; T. Istvánnak nem csak az ügyészségtől és rendőrségtől nem kell tartania, hanem még a nevét sem szabad leírni ellenzéki sajtóközleményekben, különben azokat államilag cenzúrázzák.

A Demokratikus Koalíció szerint T. István büntetlensége csak addig tart, amíg O. Viktor és bűnszervezete képes ezt neki garantálni. Ha egyszer elbuknak, egyszerre néznek majd szembe a letartóztatásukra irányuló intézkedések foganatosításával.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |