< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Orbán attól retteg, hogy a fiatalok már nem tudják értékelni, milyen jól jártak a Fidesszel

| Mobile | RSS

Orbán attól retteg, hogy a fiatalok már nem tudják értékelni, milyen jól jártak a Fidesszel

Orbán attól retteg, hogy a fiatalok már nem tudják értékelni, milyen jól jártak a Fidesszel

ITTHON HVG 2020. február. 19. 12:50

Aggasztó szavakkal és asszociációkkal hergeli liberális ellenfeleit az orbáni propagandagépezet, hogy még mélyebb szakadékot képezzen hívei és ellenfelei között. Közben pedig a kormányfő attól retteg, hogy a legújabb generáció már nem tudja értékelni, milyen jól járt a Fidesszel. Erről szól a csütörtökön megjelenő HVG hetilap Fókusz írása.

„Elképzeled a tizenhat éves pufimellényest, ahogy hátrafelé nyilaz a lovon?” – kérdez vissza a kormányzati elképzelésekben szereplő táborokról az Emberi Erőforrás Minisztériumának egyik fiatal munkatársa. Pedig elvileg az ő feladata is lenne, hogy Orbán Viktor szándékának megfelelően utat találjon a Fidesz a szavazókorba lépő új generációhoz. A HVG kérdéseire válaszoló köztisztviselő hangsúlyozza: nem a nemzeti értékek és érzelmek átadásával van a baj, egyszerűen máshogy kell hatni a mai fiatalokra, máshogy kell őket megcélozni.

Azonban a mostani megcélzási kísérlet a táborszervezésen túl az új Nemzeti alaptanterv.

Fekete-Győr András, a legfiatalabb felnőtt korosztályt megcélzó és abból építkező párt, a Momentum Mozgalom elnöke erre lapunknak azt mondta, „a fiatalokat egy alkoholista pedellus gonoszságával és tudatlanságával kezelik”. Az ifjú pártelnök szerint a Táncválasztó Párválasztó abszurd ostobaságától a tudatmosó táborokig nyílegyenes az irány: formára vágni a magyar fiatalokat.

Részletek a csütörtökön megjelenő HVG hetilapban és a hvg360 oldalán.

Leave a Reply 45 megnézve, 1 alkalommal mai nap |