| Mobile | RSS

Beismerte a Fidesz, hogy Orbán bűncselekményt követett el

Írta Altruista -2020-02-20   

Napok óta összevissza hazudoznak arról Orbánék, hogy miért nem sértettek törvényt, amikor honvédségi vezetőket hívtak meg a kormányfő évértékelőjére. Azzal védekeznek, hogy az értékelő kormányzati, és nem pártrendezvény volt, emiatt a honvédek nem sértettek törvényt a megjelenésükkel (1993 óta tilos katonai egyenruhában pártrendezvényen megjelenni). Ezt szerintük az bizonyítja, hogy a rendezvényt egy civil szervezet, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) szervezte, és nem a Fidesz, emiatt tehát nem követhettek el a katonák törvénysértést.

Azon túl, hogy már az minimum megkérdőjelezhető, hogy az MPEE tényleg egy hiteles civil szervezet, a Népszava kiderítette, hogy

AZ MPEE MELLETT A FIDESZ PÁRTALAPÍTVÁNYA IS BENNE VOLT AZ ESEMÉNY SZERVEZÉSÉBEN.

Ezt maga az alapítvány, a Szövetség a Polgári Magyarországért ismerte el a lap kérdésére. Lényegében ők maguk is beismerték tehát, hogy az értékelő pártrendezvény volt, a honvédeknek így tilos lett volna megjelenniük rajta. Hogy világos legyen:

MÁR A FIDESZ BEVALLÁSA SZERINT IS BŰNCSELEKMÉNYT KÖVETTEK EL ORBÁNÉK, AMIKOR MEGHÍVTÁK ŐKET AZ ESEMÉNYRE.

Nem lennénk meglepve, ha ezért a beismerésért fejek hullanának a Fideszben, sok mindenkitől várhatná Orbán, hogy bűncselekménnyel vádolja meg, de a Fidesztől egész biztosak vagyunk benne, hogy nem várta volna. Hogy a honvédek szerepeltetése miért számít egy újabb biztos lépésnek a totális fasiszta diktatúra kialakítása felé, arról bővebben itt írtunk.

fecsego.eu/Pesti bulvár

Leave a Reply 137 megnézve, 2 alkalommal mai nap |