< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Itt a vége: Karácsony totális háborút indít a kormány ellen – részletek a cikkben

| Mobile | RSS

Itt a vége: Karácsony totális háborút indít a kormány ellen – részletek a cikkben

2020. 03. 04.

2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő

Tégy a kormánypropaganda ellen:

Régóta zsarolja a kormány Budapest megválasztott főpolgármesterét, most azonban úgy tűnik, Karácsony Gergelynél betelt a pohár és visszavág.

Soha ennyire harciasnak nem tűnt még Budapest főpolgármestere mint abban az ATV inerjúban, ahol arról kérdezték, mit fog tenni, ha a kormány valóban beváltja a fenyegetéseit.

Ugyanis Budapest kivéreztetésére már kész forgatókönyv van a kormány asztalán.

A tervek szerint ezentúl az iparűzési adó, ami minden település és város legnagyobb közvetlen bevétele átkerülne a kormányhoz, amit majd az Orbán-kabinet osztana újra szét.

Az iparűzési adó elvonásával Karácsony szerint egy politikai értelembe vett hidegháború fog jönni a kormány és a főváros között.

„Ha valaki azt gondolja, hogy ki lehet venni a főváros költségvetésből 38 milliárd forintot, az nem ismeri a fővárost”- mondta a stúdióban a főpolgármester.

„ÉN, MINT FŐPOLGÁRMESTER NEM HAGYHATOM, HOGY A VÁROST HALÁLRA ÍTÉLJÉK. MEG KELL NÉZNI, MINT MOND DEBRECEN, VAGY SZÉKESFEHÉRVÁR, EZ MÉG HALMOZOTTAN SÚLYOSABB A FŐVÁROSNÁL. EBBEN AZ ÜGYBEN NINCS KOMPROMISSZUM”

– jelentette ki határozottan Karácsony.

Ez pedig csak egy dolgot jelent: Karácsony Gergely kész akár totális háborúra is a kormánnyal szemben a város érdekében. Ez az a kiállás, amit vártunk Karácsonytól akkor amikor megválasztottuk.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 445 megnézve, 1 alkalommal mai nap |