< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Polt ügyészsége hajtóvadászatot indított egy MSZP-s politikus fiával szemben

| Mobile | RSS

Polt ügyészsége hajtóvadászatot indított egy MSZP-s politikus fiával szemben

2020. 03. 05.

Tégy a kormánypropaganda ellen:

Az ügyészség újból bebizonyította, hogy ma Magyarországon nincs törvény előtti egyenlőség.
Az ügyészek ugyanis úgy gondolják, hogy az MSZP 36 választási plakátjának a letépése és ellopása esetén nincs ok az eljárásra, ugyanakkor a Fidesz 3 darab plakátjának az eltávolítása miatt már bűntetőeljárást folytatnak egy soproni egyetemistával szemben.

Ifjabb Kránitz Lászlót, 20 éves fiatalembert egyértelműen meghurcolták, alapvető állampolgári jogait az eljárás során sárba tiporták, aminek, mint kiderült csak az az oka, hogy egy MSZP-s politikus fia. A Fidesz győri politikusainak ugyanezért a cselekményért a hajuk szála sem görbülhetett.

Ez az eljárás egy diktatúra hétköznapjait idéző megtorlás világos bizonyítéka.

Elég volt a kettős mércéből és abból, hogy az ügyészség a Fidesz pártérdekeinek a kiszolgálójává vált!

Kiállunk ifjabb Kránitz László mellett, továbbra is minden segítséget megadunk neki a védelemhez és ahhoz, hogy tisztességes eljárásban részesüljön!

2022-ben a köztársaságpárti erők győzelme után pedig az ilyen típusú koncepciós eljárásokat is törvényes keretek között kivizsgáltatjuk.

Tóth Bertalan
az MSZP elnöke

Leave a Reply 157 megnézve, 1 alkalommal mai nap |